Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український чат Ванкуверу

Український чат Ванкуверу

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
37.9k Posts 1.9k Posters 43.2k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Nadiia Nychyporenko
    wrote on last edited by
    Шукаю водія для перевезення матраца (розмір - king size) у English Bay. Потрібно перевезти з Davie st на Beach ave. Це 300метрів вниз . Бюджет обмежений, розгляну всі варіанти. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5248532465T Offline
    t5248532465T Offline
    UA Anti Spam Bot 🇺🇦
    wrote on last edited by
    ❗УВАГА! UA Anti Spam Bot 🇺🇦 помітив повідомлення від шахраїв в цьому чаті! Будьте обережні та дотримуйтесь правил інформаційної безпеки: 🔶 Не переходьте за підозрілими посиланнями із чатів! 🔶 Уникайте реєстрацій та передачі персональних даних стороннім неперевіреним ресурсам. 🔶 Ніколи не вводьте захищені дані ваших платіжних карток (CVV-код та PIN). Якщо ви стали жертвою шахраїв або ваш акаунт зламали, звертайтесь на безоплатну гарячу лінію з цифрової безпеки. Отримати фахову консультацію: 👉 @nadiyno_bot Детальніше за командою /hotline_security
    1 Reply Last reply
    0
  • t316340250T Offline
    t316340250T Offline
    Sergii Che
    wrote on last edited by
    Декілька днів тому з сином були на дні народження в climb base - центрі скелелазання в північному Ванкувері. Вони шукають собі допомогу. Може хтось тут любить, вміє таке робити та шукає роботу 😊
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nnataliia
    wrote on last edited by
    Привіт! Хочу запросити вас взяти участь у безкоштовній програмі «Рідне Коло», яку організовують у Marpole Neighborhood House, Vancouver. Це non-profit організація, яка дуже хоче підтримати нашу громаду під час адаптації у новій країні. Подія буде проводитись на двох мовах - англійською та українською💙💛 Вечеря, догляд за дітьми і сертифікат участі надається ✔️ Приходьте знайомитись! Буде затишно🥰🤗☕️ Реєстрація за посиланням - forms.office.com/r/npJPYWFKnP
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Maryna Krut in North Vancouver at BlueShore Financial Centre for do604.com/events/2025/1/23/maryna-krut-tickets
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Привіт. Післязавтра концерт. Я квиточки вже купив. Якщо хотіли та не знали, то от вам :)
    1 Reply Last reply
    0
  • t467907707T Offline
    t467907707T Offline
    Oleksii Titenko
    wrote on last edited by
    Привіт, в кого був досвід лікування та імплантації зубів в Мексиці чи сусідніх країнах? Можете порадити клініку
    1 Reply Last reply
    0
  • t1382196479T Offline
    t1382196479T Offline
    Vladlen
    wrote on last edited by
    Я чув від Канадця, що десь на кордоні мекс і штатів, є місто де майже всі заклади, це зубні клініки. Місто зубних клінік. Куди якраз всі "багаті" Канадці і Американці їдуть. Але будьте обережні, незник принцип: чим більше насверлю/нароблю дірок = тим більше заплатять. Я б нахаляву походив на декілька консультацій тут, виписав уважно що конкретно треба зробити, а потім їхав би, кудись у тому напрямку. Може це Вам чимось допоможе.
    1 Reply Last reply
    0
  • t378418676T Offline
    t378418676T Offline
    ☥ Helvi Farfarello ☥
    wrote on last edited by
    Це правда, я знаю людей з Америки та Канади які туда їдуть і сама планую їхати. Медичний туризм це називають) Тихуана цим відома, але там не тільки у одному місті
    1 Reply Last reply
    0
  • t455268781T Offline
    t455268781T Offline
    Halyna
    wrote on last edited by
    🧘‍♀️ Йога-ретрит 7-9 лютого 🧘‍♂️ 🔔 У нас залишилося всього чотири місця на йога-ретрит, що відбудеться в чарівному місці Harrison Hot Springs! 🌿♨️ Якщо ви хочете приєднатися та маєте змогу взяти свою машину 🚗, щоб доїхати самостійно та допомогти з перевезенням кількох учасників, ми радо запропонуємо знижку на участь! 🌟 Не зволікайте, адже місця швидко закінчуються. Пишіть у приватні повідомлення для деталей! 🙌
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    maps.app.goo.gl/MPda3vZuCY2UzNHZA?g_st=com.google.maps.preview.copy
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Вітання любителям активного відпочинку. Чи є в когось бажання приєднатись та поїхати в цю суботу 25.01 до Stave Falls , що поблизу Mission? Чисто пройтися , прогулятися . Можливо якийсь невеликий хайк . Я ще ні разу там не був . Нічого не можу сказати, яка там місцевість. Зможу заїхати та забрати. На разі планую виїзжати о 12 годині
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Elena
    wrote on last edited by
    Я б залюбки, але в цю суботу у мене вже інші плани. Якщо ще кудись будете їхати в інший день, пишіть)
    1 Reply Last reply
    0
  • t455268781T Offline
    t455268781T Offline
    Halyna
    wrote on last edited by
    Аналогічно, я б приєдналася, але вже є плани:)
    1 Reply Last reply
    0
  • t1082135758T Offline
    t1082135758T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Створіть івент тут і люди можуть доєднатися. Група Українці в лісі: www.facebook.com/groups/1185999082208005
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    🍃Your Inspiration 🍃
    wrote on last edited by
    Теж би поїхала , але працюю в цю суботу 🥲
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аня
    wrote on last edited by
    chng.it/xkPHgP25nJ Петиція для створення окремої програми імміграції для українців, які приїхали по CUAET. Це займе 1,5хв вашого часу. Підписати може будь хто, треба ввести ім'я, прізвище, емейл та поштовий індекс. Лишилось зібрати якихось 170 підписів. Треба пробувати, а раптом допоможе)
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    fvrl.bibliocommons.com/events/6762fe9d74596c36004cc15c
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Усім привіт! В п'ятницю (завтра) буде івент для підлітків у бібліотеці в Порт Коквітлемі. Будуть настільні ігри та сошіалайзінг. Івент буде англійською мовою. Приходьте). В цій бібліотеці працює моя Аня, так що також заходьте при нагоді ☺️ fvrl.bibliocommons.com/events/6762fe9d74596c36004cc15c
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Viktor
    wrote on last edited by
    Мене досі не додали адміни в ту групу . Я не можу, на жаль , викладати пост
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.