Український чат Ванкуверу
-
Намагаються не нікого не "ущемлять" але все одно знайдеться хтось хто "ущемився"🫠🥲
-
Та й слава богу , що у вас більшість адекватна . Батько наш ,піди наведи порядок , бо то жах якийсь не можливо дивитися 😂🫠
-
Та потихеньку. Мовних срачів хоч нема. Мій друг у Вікторії колись казав, що мене там не вистачає, бо щось в них там не виходить з цим питанням)
-
У відпустку тобі треба , десь у Мексику 🔥
-
Я спробую, бо зазвичай я як медуза, яка полежала під сонцем на гальці, після робочих днів у командировках цих)
-
Найс, заходьте до мене , з мене кава 🔥
-
По роботі)
-
Буду там тиждень у квітні)
-
поїхали)
-
Та певно вже треба запалювати нові зірки) тим паче у Вікторії)
-
А можна у перманентну відпустку плз? Оплачувану звісно
-
Воркейшн? чи без роботи в загалі
-
Тобі всьо можна 😂😸
-
Взагалі) відпочивейшн і улюбленосправозаймейшн в красивих, цікавих і теплих місцях)
-
🔥 Всім привіт! 🔥 🚀 Запрошуємо на зустріч тих, хто цікавиться новим бізнесом у Ванкувері, і хоче стати частиною українського проєкту! 🇺🇦💼 📩 Якщо цікаво — пишіть в особисті, надішлю інвайт. 📌 Також всі деталі та лінк на реєстрацію є у сьогоднішньому пості в групі "Українці в Ванкувері" на Facebook.
-
Це від засновників ВанЛав сушібар?)
-
Привіт, дівчата! ☺️ Шукаю модель на ламінування вій! ✨ 📅 Дата: завтра, 25.02 ⏰ Час: 15:00 📍 Локація: Ванкувер, Downtown, West End 💰 Безкоштовно, оскільки буду знімати процес роботи Важливі умови: • Останнє ламінування вій має бути не раніше ніж 8 тижнів тому • Від вас 2 години вільного часу • Надішліть фото ваших вій без макіяжу в повідомлення Якщо вам цікаво — пишіть! 💌