Український чат Ванкуверу
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @Алла ! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
Це жах! Я такого не очікувала.але за три роки мабуть здають нерви!
-
Але люди бувають різні, як там, так і тут
-
Мені поки ніхто такого не писав, всі навпаки дякують за підтримку і донати)
-
Я дуже підтримую такі заходи! Сьогодні спілкувалася з Україною і нарвалася на образи! Що ви всі закордоном і ваші мітинги до п'ятою точки .якщо хочете допомогти приїздіть воювати а не танцювати на мітингах! Можна питання це тільки я маю неадекватних друзів чи на жаль так думаю ті хто лишився в Україні? Хто стикався!?
-
Думаю Ви праві, треба мати дуже здорову психіку, щоб це все вивозити, а деколи навіть і дуже здорова страждає...
-
Нажаль так!😔
-
Ми всі мусимо триматися і не шукати ворогів посеред українців, наш ворог - це росія
-
Я буквально це обговорювала в чаті в Вікторії, в кінці мене назвали хворою . Дуже смішно це було чути від людини, яка кидала відео Шарія 😂
-
Та богато хто почуває себе добре та в адекваті, але ж ви повинні розуміти що люди які три роки чують вибухи, гудіння шахедів, поховання військових кожен день, мають психологічно важке становище. Живіть своє життя, не треба втправдовитися, але не треба і засуджувати своїх родичів чи друзів які в Україні. Будьте сильнішими, та допомагайте їм. Сьогодні вони злі на вас, але завтра їм може знадобиться ваша допомога. Бо як не крути, один день праці тут, то пенсія наших батьків в Україні в місяц. Тртмаємось, бо ми повинні бути розумніше та сильніше. Дякую.
-
Звісно більшість так думає, але хтось озвучує це, хтось ні з поваги. Але якщо ми в безпеці маємо щось робити точно і це працює. Завжди будуть люди які недостатньо «українці» для когось Я от злюся, коли мої збори не репостять друзі і так можна придертися до всього. Тому, не зважайте і робіть щось корисне по вашим силам ❤️
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @vovchutsya_anny 👮! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
🤗 Вітаємо у нашому чатику @neonellisss 👩! Тисни 'Познайомитися! 👋'
-
333 Abbott St, Vancouver, BC V6B 0G9