Український чат Ванкуверу
-
Це я підчистив
-
Бо мені особисто неприємно
-
На майбутнє скажу, що я тут працюю над тим, щоб створити дружнє і приємне місце, де українці, які по різним причинам опинилися у Ванкувері могли собі знайти безпечне, дружнє та привітне середовище.
-
Вітаємо у чаті Olena 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Реєстрація та запитання: 604-334-4862 (CA) +380733771344 (UKR, telegram)
-
Наші люди дуже здібні. Спершу були політологами, далі вірусологами, тепер воєнні експерти, авіаконструктори ...
-
І чому у тебе роосійська клавіатура?
-
Навіщо нам тобі довірять?
-
vm.tiktok.com/ZMYejLC5G/
-
Вітаю! Можливо, комусь стане у нагоді.. Новий безкоштовний вебінар Construction Foundation of BC для українців, які прибули по програмі CUAET. 25 січня о 12:00 за ванкуверським часом Ви зможете дізнатися поради щодо ефективного пошуку роботи у Канаді. Під час вебінару спікер Victoria Pazukha, cертифікована у Канаді спеціалістка з управління персоналом (CPHR), спеціалістка з розвитку кар'єри (CCDP), директорка Career Mobility Group, розкаже, ✅ як знайти першу канадську 🇨🇦 роботу, ✅ які сайти вакансій та служби підтримки у цьому допоможуть. Також вона надасть професійні відповіді на специфічні запитання щодо різних ситуацій, вимог до певних професій, сертифікації тощо. Відбудеться захід 🇺🇦 українською мовою ☝️Для участі у вебінарі зареєструйтесь, будь ласка, за посиланням bit.ly/3XgNT2R Посилання на Фб-захід - www.facebook.com/events/578298684127965.
-
Всім привіт, а хто може підказати. Я заповнюю форму для MSP і там питання чи я переїхала в БС на постійній місце проживання. А якщо я не знаю чи зможу я тут залишитись, то вказувати що "ні"? Це якось впливає на отримання MSP?
-
Якщо я не помиляюсь, дуже давно подавався на MSP
-
Це питання не про ПМЖ
-
Тоді вказуйте так
-
Ви в БС плануєте залишатись більше аніж на 3 місяці?
-
так, якщо плануєте залишатись в провінції на тривалий термін - вказуйте так, якщо плануєте через пару тижнів переїхати в іншу провінцію - зможете податись в цій провінції
-
Планую залишитись у Ванкувері на наступні 2 місяці, далі в залежності від ситуації. Якщо знайду роботу то залишусь, якщо ні, то буду думати як далі
-
Доброго вечора, можливо ви знаєте когось, хто в найближчий час буде їхати з України у Ванкувер, терміново потрібно, якщо є така змога привезти футлярчик з окулярами( вони спеціальні), тут такі замовити дуже дорого, а попередні поламалася оправа і без них ніяк😔. Дякую