Український чат Ванкуверу
-
Ну, 1,5 роки в мене ще є, а потім вже і не потрібна буде, буде паспорт
-
DS160 активна місяць якщо її не заповнювати до кінця. Після відпраки готової анкети вона продовжує бути в стані submitted і можна зайти отримати лист підтвердження. Заповнював більше двох місяців тому - анкета досі є.
-
Зараз 4, я ще не дивився
-
Майже, 8
-
О, клас! Тоді отмєна по зміні.☺️
-
Я займалася візами в Україні (тут не займаюся). І в Україні було таке правило, щоб на листі-підтвердженні співпадали номери анкет. Тут я не може сказати, або мені просто пощастило і вони не звернули увагу, або немає такого правила. Але у них є процедура зміни цієї анкети, тому краще змінити через лист.
-
25 країн за 5 років, багато штампів.
-
Друзі, 👋 Останні події і трагедії не додають позитиву, але ми вважаємо що для того щоб світло перемагало темряву, треба це світло випускати і намагатись шукати у собі та у житті. Є декілька фронтів де ми можемо це робити навіть у Канаді. Це наш ментальний стан і донати зсу. Укрванчат спільно із чатом Канадська Кібер Січ плануємо зробити вечори гумору для українців, де можна буде і посміятися і допомогти армії. Тому ми шукаємо креативних і веселих людей щоб допомогти одне одному шукати світло і виганяти терористів з цього світу. В мене є досвід більше 5 років створення гумору для широкої публіки, а також чорного гумору. А ще в нас є приміщення із сценою, де ми зможемо робити мозгові штурми та проводити репетиції. Усі охочі пишіть будь ласка мені в особисті 🤗
-
Жити зовмім поряд ( від мого дому до кордону по прямій десь 4км)з наймогутнішою країною світу і не завітати туди це не нормально. Дуже гарні можливості перельоту з Белінхама. Трохи більше 2 годин до LA , торохи менше до SF. Саме в шопінгу зараз із за курса та американської інфляції особливого сенсу немає. Як буваю в Штатах, кожний раз переконуюсь, яка прекрасна наша Канада.
-
Щоб пр не подовжувати
-
#кінорекомендація Сьогодні п'ятнична рекомендація не відрізняється оригінальністю, але це кіно точно можна записати до списку улюблених. Готель Гранд Будапешт від режисера Уеса Андерсона - це незвичайне, веселе, розумне та винахідливе кіно. Класичні для режисера ракурси присутні, а актори як завжди на висоті. Приємного перегляду ☺️
-
Хто дивився, наступний кінчик : Меню
-
Так вже: жити в БС, мандрувати по штатам