Український чат Ванкуверу
-
#укрваносінь
-
#укрваносінь
-
#укрваносінь 🍂
-
#укрваносінь
-
#укрваносінь
-
#укрваносінь
-
#укрваносінь
-
На мою думку цей пост найбільше підходить на роль переможця по сумі критеріїв. Поясню: а)має багато ваших лайків б)осінь, осінні кольори в)фотографії передають дух Ванкуверу г)якість фотографій
-
Дивний конкурс тоді виходить... Здавалося, що аудиторія мала вирішувати голосуванням, які фото найбільше сподобалися, а виявляється на розсуд адміна вирішується, які кольори кращі, який дух, яка якість фото? Ні на що не натякаю, але можна було тоді одразу писати в умовах конкурсу критерії і т.д., на наступний раз...
-
Я тільки за. Чесно буде, якщо всі разом вирішуватимуть. Я написав свою думку і як я судив би. Поки переможця не оголошено. Фотографія з котиком зараз має 15 реакцій, що робить їх найпопулярнішою. Як мінімум вона заслуговує на право змагатися за звання кращої
-
Гадаю найкращим виходом буде оголосити голосування серед фіналістів
-
Дякую. Я, до речі, повністю підтримую цю думку щодо передачі духу міста і т.д , і ні на що не претендую насправді, але мабуть тоді просто одразу треба було критерії оголосити🤷♀️
-
Згоден. Просто тоді не дуже було ясно які самк критерії виділяти. Знов таки. Це моя пропозиція. Я хочу подивитись, як би підтримали такі умови, чи які умови висунуть у пропозиції)
-
Тоді оголошуємо голосування за наступні роботи:
-
Голосування протриває до 6 вечора завтрашнього дня
-
Якщо хтось хоче допомогти, то нам дуже треба волонтери! Thursday 9:00-17:00 кухня; Friday (дві зміни) 9:00-15:00 кухня; 15:00-21:00 офіціанти;
-
Ну в нас все таки роботи хороші усі))