Український чат Ванкуверу
-
Щоденний апдейт подій: Майстер-клас ліногравюри "Символ Роду", який проведе художник(магістр) зі Львова Дмитро Васильків дата: 27 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу Пробіжка вихідного дня 15 дата: 29 січня 2023 р. перейти до події перейти у групу United for Ukraine Gala Dinner дата: 5 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу Адаптаційна Арт зустріч для жінок дата: 12 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу A YEAR OF FULL SCALE INVASION дата: 26 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Дякую 👍
-
Вітаємо у чаті Ярослав 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
HEETS-50$ za block
-
Ану закину я таке питаннячко: Чи є тут хтось хто знається і може допомогти при вступі в коледж? Ну і загалом з чого почати, що почитати? Хочу в коледж (щось з IT сфери)
-
ВАКАНСІЯ! Вакансія - робота в маркетингу в соціальних мережах {SMM}. Вік - від 20 років! Країна-🇺🇦🇺🇸🇬🇧🇪🇸🇩🇪 та інші! Посада – асистент Зарплата - $500 {на тиждень}! Назва компанії-{Main Street Renewal} ДЛЯ ДЕТАЛЬНІШИХ ДЕТАЛЕЙ НАДІШЛИТЬ ПРЯМЕ ПОВІДОМЛЕННЯ
-
Вітаємо у чаті Elena 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Ребята, кто ищет комнату? Ищу себе замену в квартиру. 3 минуты от метро Бёрквитлам. Сразу дам контакт лендлорда, она говорит по русски. 1 bedroom apartment, 1-й этаж, заезжать в спальню.
-
Шахраї?
-
Google translate він такий 😉
-
Але мені сподобались детальніші деталі)))
-
99%
-
Для українців зараз багато де роблять schoolarship
-
Це якщо на майбутнє
-
А ще з піаром втричі дешевше