Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український чат Ванкуверу

Український чат Ванкуверу

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
37.9k Posts 1.9k Posters 42.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t5826775530T Offline
    t5826775530T Offline
    ukrvanchat
    wrote on last edited by
    Вітаємо у чаті Svitlana 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ilona D
    wrote on last edited by
    Я насправді дуже вірю, що коли тільки прийхав, то ходиш десь недалеко від дому та боїшся загубитись) Тому все ок. Коли у наступний раз будуть настолки, то можна тут у чатіку запитати, може хтось також з ДТ буде їхати, то скоординуєтесь та поїдете разом :) Це як варіант.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5826775530T Offline
    t5826775530T Offline
    ukrvanchat
    wrote on last edited by
    Вітаємо у чаті Yuliia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
    1 Reply Last reply
    0
  • t230121839T Offline
    t230121839T Offline
    Anastasia
    wrote on last edited by
    Привіт! Я теж з Бердянська) Рада бачити тут когось з рідного міста.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Аня
    wrote on last edited by
    Привіт всім!) Мене звати Аня, я молодий вчитель математики та інформатики) Люблю класно проводити час, співати і в'язати) Шукаю учнів, якщо раптом комусь треба репетитор з математики) 😉
    1 Reply Last reply
    0
  • t5826775530T Offline
    t5826775530T Offline
    ukrvanchat
    wrote on last edited by
    Вітаємо у чаті Анна 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
    1 Reply Last reply
    0
  • t278752327T Offline
    t278752327T Offline
    Nik Faun
    wrote on last edited by
    Буду вдячний за любу інформацію, ссилки и т.д.
    1 Reply Last reply
    0
  • t278752327T Offline
    t278752327T Offline
    Nik Faun
    wrote on last edited by
    Усім привіт! Поділіться будь ласка інформацією скільки балів потрібно набрати для кожної провінції щоб получити в ній PR
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    🎲🎲🎲 Вчора відбувся іще один вечір настільних ігор і було дуже круто! Дякую усім хто був (здається аж 30 людей). Всі дуже класні і цікаві🤗 Справді радію, що утворилася така приємна компанія!
    1 Reply Last reply
    0
  • t5768309643T Offline
    t5768309643T Offline
    Nadya
    wrote on last edited by
    Усім привіт,я Надія. Живу у Коквітламі. Приїхала 8 місяців тому з Бердянська(Запорізької області)з мамою пенсіонеркою, мені 35років. Викладаю танці у Burnaby, Edmonds Street Dancin'Stars school. Усіх чекаю на тренуваннях,ціни доступні, треную не просто for fun, намагаюся допомогти Вам та Вашим рідним бути здоровими та гарними. Реєстрація у Whatsup 778-319-49-37 Belly dance, Jazz-funk, Contemporary,Hip-hop,High heels. Шукаю ще роботу customer service, sales representative, administrative, assistant, dance instructor чи просто можу допомагати з дітьми чи з англійською мовою.Готова до співпраці та шукаю гарних друзів. Україна переможе🇺🇦,а поки що треба виживати і вірити у найкраще, допомагати один одному ділом чи гарним словом! #introduce
    1 Reply Last reply
    0
  • t771340177T Offline
    t771340177T Offline
    AntonManUA
    wrote on last edited by
    t.me/TraveltoCanadaAntonManUA/1135
    1 Reply Last reply
    0
  • t579640112T Offline
    t579640112T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Билеты не брали так как сам он не доберётся а ищем сначала попутчика и возьмём билеты на тот же рейс 🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • t963577200T Offline
    t963577200T Offline
    Svitlana
    wrote on last edited by
    Привіт всім! Мене звуть Світлана. Мені 33 роки. Переїхала у Канаду декілька місяців тому зі своєю сім'єю (чоловік та маленький син). Наразі проживаємо у Кокуітламі. Перебуваю у декретній відпустці. У вільний час (коли дитина спить😅) практикую фронтенд-девелопмент. Ми активно подорожуємо околицями: відвідали ближні озера, деякі парки Ванкуверської агломерації. Плануємо, коли потепліє, з'їздити у Вістлер, Келоуну та на Ванкувер Айленд. Чоловік полюбляє гірські походи. Тому all proposes for a joint travelling are welcome.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5826775530T Offline
    t5826775530T Offline
    ukrvanchat
    wrote on last edited by
    Вітаємо у чаті Natasha 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    trustcorp
    wrote on last edited by
    Привіт 🙃 1. Мене звати Василь, 34 роки 2. Я власник маркетингової агенції Changes Agency, робимо усілякі круті штуки в діджиталі по всьому світу: 3D моушн дизайн, веб дизайн та розробка, просування в Гугл, реклама в гуглі та соц.мережах, PR і далі по списку. 3. Мені подобається баскетбол, плавання, вино та смачна їжа, правильна смачна кава (а не те 💩, що в Канаді більшість називають кавою🤮). 4. Я з Києва 🇺🇦 3 березня 2022 був мобілізований до ЗСУ, після 9 місяців служби 🥷 і поневірянь зі звільненням, таки звільнився и ми катапультувалися 🪂 у Ванкувері (дружина та 6-річний син 😈). Приїхали тиждень тому, живемо у Північному Ванкувері, плануємо тут і залишитись. Шукаємо сім'ї з дітьми +/- такого ж віку, щоб підкинути вам нашого малого, бо дитині дуже не вистачає спілкування з іншими 😈 (давайте зустрінемось, благаю, бо я вже втомився бути аніматором 😭). Ну а мені особисто було б цікаво поспілкуватися з кимось, хто працює тут у маркетингу, IT або щось таке. Все життя спілкувався рос.мовою, тому поза чатиком на ній розмовляю 👀, але можу вільно і укр. Ну а загалом ми молода, сучасна і комунікабельна сім'я, будемо раді зустрічам) #introduce
    1 Reply Last reply
    0
  • t773452303T Offline
    t773452303T Offline
    Denys K.
    wrote on last edited by
    Незручність здебільшого від відсутності практики. Я 35 років був суржикомовним і мені незручно було переходити на українську мову. Особливо спочатку був дискомфорт від того, що я наче як примушую себе говорити нерідною мовою. Але з часом те відчуття зникло. Допомогло те, що коло спілкування змінив на україномовне, всі ресурси в інтернеті читав винятково українською. Через рік я став думати українською, суржик тепер сприймається важко, хоча все життя був рідним (і першою мовою яку отримав від батьків)
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Це можна шукати в гуглі мабуть, бо воно змінюється. Шукайте pr draw провінція місяць рік
    1 Reply Last reply
    0
  • t641746291T Offline
    t641746291T Offline
    Olga
    wrote on last edited by
    Привіт, я Оля в проживаю в Ванкувері вже 14 років, з них 11 в місті Абботсфорд. Працюю в дитячому садку по програмі Монтесорі. Люблю вишивати в вільний час, подорожі тощо. Буду рада новим знайомствам та зустрічам. #introduce
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Там у Вікторії є музей жуків
    1 Reply Last reply
    0
  • t354075907T Offline
    t354075907T Offline
    Hanna
    wrote on last edited by
    мене дратує російська, якщо чесно. я також спілкувалася 27 років свого життя російською, і мені б напевно було зручніше так і продовжувати, але я того не хочу. але звичайно і заборонити спілкуватися іншим людям будь-якою мовою я не можу
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags