Український чат Ванкуверу
-
Вітаю панство! Щодо нашого проекту до звернення до компаній від Канадської Кібер Січі (наша група у телезі - t.me/sich_canada) ми маємо вже відповіді, перша прийшла у понеділок, але я трохи був зайнятий. Трохи з відповіді головного менеджера: «we are always looking for people who are great and willing to work. -they would need to qualify and obtain a BC security workers license. regardless of whether they are a guard/tech/oc etc etc. So please check to make sure they are eligible. -they would need to be eligible to work in canada -we often have security guard positions. Always looking for great mobile staff as well. (class 5 driver's license needed) Techs are a bit dicey as we rarely hire people with zero experience. Females are totally ok.» детальніше по роботі - це охорона фірма, з офіційним працевлаштуванням, підійде студентам, як підработка або survival job на перший час, деталі можете питали у мене особисто, або безпосередньо до компанії (сайт додам, але ми даємо референс). Сайт компанії www.providentsecurity.ca/
-
Всім привіт! 13того лютого прибуваємо до Ванкуверу з чоловіком, котиком і нашим другом. Будемо раді новим знайомствам. Ми з чоловіком тату артисти, тому якщо завжди мріяли про тату - велкам!) Також шукаємо квартиру, де можна з тваринками. Бажано 2 бедрум, бо хочемо знімати житло разом з другом, щоб на перший час було дешевше. Розглядаємо варіанти в Бернабі і Коквітламі. Також буду вдячна за будь-які поради про переїзд до Ванкуверу, бо чим ближче виліт, тим мені не спокійніше 😅
-
Вітаємо у чаті Yaroslav 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Далі не до вас особисто, а в цілому: Я бачу сенс у популяризації української, особливо за кордоном, де на нас дивляться місцеві. А також мало приємного в тому, що доводиться розбиратися чи перед тобою українець чи росіянин. А тут бувають пропутінські росіяни. Я особисто зустрічав декілька разів. Наступний аргумент полягає в тому, що дітям які народяться тут теж російська непотрібна. Бо вони потім задають питання чому я українського походження, а розмовляю на мові ворога. Це реальна ситуація з моїми кузенами тут.
-
Є. Зараз поясню
-
Я теж з Одеси, але у цьому чаті все ж рекомендовано використовувати українську. Особливо, якщо це не важко 😊
-
Також не треба протиставляти наступні речі. Те що я відстоюю інтереси мови, не значить, що я не допомагаю в інших питаннях. Я займаюся допомогою українцям на добровільній основі. Вкладаю сили та час. І це ніяк не заважає мені хотіти розвивати українську мову у комьюніті.
-
Це не важко і це повага до інших
-
Я прошу людей по можливості тут писати українською
-
Я не хочу викорінювати щось з Одеси чи з криму. Я тут у Ванкувері ще до початку повномасштабної війни. Моя задача популяризувати українську мову тут у моєму комьюніті. Аргументи, що я не там, або що всі вільні і обирають звучить як маніпуляція. Бо по факту комусь легше розказувати які вони вільні і незалежні, замість того, щоб проявити повагу і зробити мінімальне зусилля, щоб всім було приємно. Замість цього починаються підліткові виправдання, що я проти системи а ви псевдопатріоти