Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті Alex 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
О!! Я вмію теж жонглювати, правда трьома. Навчився сам, саморобними м'ячами з поролону. Потім коли в село до баби приїхав на літо, то думав що вона мене прокляне. 😀 Бо жонглював усим що в руки попаде - яблука, цибуля, грудки землі. Навіть коли картоплю копали, картоплею жонглював. Ледь з города не погнали.
-
www. tricitynews.com/local-news/vancouver-rent-price-february-2023-6483704?utm_source=Email&utm_medium=Email&utm_campaign=Email&utm_source=Tri-City+News&utm_campaign=dac0f6a1b8-RSS_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_6c7bdf0084-dac0f6a1b8-96213293
-
Список подій на найближчий час: Пробіжка вихідного дня 16 дата: 5 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу United for Ukraine Gala Dinner дата: 5 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу Petrykivka painting дата: 5 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу Адаптаційна Арт зустріч для жінок дата: 12 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу CANDLE-LIT VIGIL in solidarity with Ukraine дата: 24 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу A YEAR OF FULL SCALE INVASION дата: 26 лютого 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Скріншот зроблений в той момент коли я його прислав. Тому, нажаль, це правда. :(
-
Бургеркінг Паріматч правильно наче
-
Вітаємо у чаті • Ingred • 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Елена 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Olga 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'