Український чат Ванкуверу
-
Нові події: DAKHABRAKHA from Ukraine - Vancouver Show дата: 18 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Якщо ви поблизу Canada line можу глянути.
-
Привіт, порекомендуйте стоматолога, щоб зробити чистку. Бажано ближче до даунтауну. P.s. не за всі гроші світу, будь ласка
-
Вони у Ванкувері періодично бувають, бо живуть відносно не далеко.
-
Колас! Я б хотів теж поспілкуватись. Думаю у нас є спільні знайомі
-
Я робив у Burquitlam, але це далеко від даунтауну. Було ок і не супер дорого. Проте я не дуже розумію, чого не далеко від даунтауну шукаєш, якщо тут чудова система метро
-
Доречі зустріли солістку цього гурту з її сім'єю біля даунтауну. Підійшов поспілкуватись бо почув рідну мову. Приємні люди. Не знав про такий гурт до тієї зустрічі :)
-
Можна контакти? І яка ціна?
-
Oasis Dantist
-
А не підкажеш де тут на burquitlam добре роблять ? Бо тут ре одна клініка
-
але не можу сказати що вважається добре, а що ні.
-
Я три знаю в радіусі 500 метрів
-
Вітаємо у чаті Valerii 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт, порекомендуйте будь-ласка массажиста, який міг би попрацювати над спиною? Місцевого чи нашого
-
WAS: Популярна історія (Youtube) США проти України? Чому США були проти незалежності України | WAS #was #історія #shorts У березні 1991-го в частині радянських республік відбувся референдум про збереження СРСР. Більшість проголосувала “за” - і в Україні теж. Такий результат був закладений в маніпулятивній постановці питання - з бюрократичної мови його можна перекласти як “Чи варто існувати Радянському Союзу, де все добре і всі щасливі”. Та всі ці прийоми не завадили тому, що мало статися: імперії зла лишалося 9 місяців.