Український чат Ванкуверу
-
Ви маєте на увазі хайки? Довкола Ванкувера дуууууууууууже багато гарних хайків :)
-
Всім привіт! Підкажіть, а може хто знає, можливо десь у нас тут є сходження на гори?)
-
Рекомендую ознайомитись з цим веб-сайтом. www.vancouvertrails.com Знайдете хайк по рівню важкості для вас
-
Ми також робимо групові хайки, але тільки серед тих, хто був на наших вечорах. Такий собі клуб у клубі) Так що можете так)
-
Ще є група Українці в лісі у фб, де Михайло робить хайки з групами.
-
Я дуже полюбляю в гори ходити, тому коли настане сезон, думаю можна буде якось зібратися та сходити
-
Мої улюблені біля Ванкувера це : St Marks Summit - 3.5 години займає аби піднятись та спуститись. Це на Cypress Mountain. Дуже популярний, тому влітку там багато людей Sea to Sky Summit - 3 години щоб піднятись, вниз можна спустись на гондолі Panorama Ridge at Garibaldi Lake - це важкий хайк, 34км, 12 годин туди-назад, але це напевно найпривабливіший хайк біля Ванкувера
-
Бо скоро треба буде думати як всіх охочих вмістити) було 30 людей, не кожне приміщення підходить для такої кількості людей) Але, думаю, щось придумаємо
-
Вечори настолок 😊 скоро буде 6 зустріч. Там настолки і не тільки. Дуже популярна штука, так що слідкуйте уважно за анонсами.
-
Підскажіть як швидко приходить BC id 🪪?
-
Будьте певні, ці вечори дуже веселі. Можете попитати у тих хто був))
-
Щоб свіжа кров циркулювала))
-
В мене так батарейка може сісти) але дійсно модна чередувати набір. Наприклад робити 85% з тих, хто вже був і 15% новеньких