Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті Kostya 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
До речі вони для росту чату використовують просування у інстаграм
-
Але всі поважають правила і сприймають це як чудову можливість хоч десь спілкуватися українською)
-
Я з Одеси і багато хто. Одеса в цьому чаті друга після Києва
-
Щоденний апдейт подій: Hike: Coquitlam дата: 18 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу ВЕБІНАР: Імміграція у ВС - Практичний семінар дата: 18 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу DAKHABRAKHA from Ukraine - Vancouver Show дата: 18 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу Пробіжка вихідного дня 22 дата: 19 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу MIGHTY HEARTS FUNDRAISER дата: 24 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу Juan de Fuca trail дата: 19 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Там небагато)
-
В описі групи є посилання на правила
-
Ми купили в порт муді у якомусь іранському барі. Не знаю наскільки він якісний, але надурити нас потім намагались))
-
Добре) тоді ласкаво просимо!
-
Точніше моя знайома створила той чат конкретно, але потім віддала його чи типу того. Не буду називати імен, якщо захоче розповість)
-
Наскільки мені відомо
-
А вона є) вони створили чат на купу міст в США та Канаді. Адміни не з Ванкуверу