Український чат Ванкуверу
-
Закопане гарне місто)))
-
Друзі, а хто знає, я для подруги питаю якщо вона сюди летить по cuaet і вона вагітна, то вона може тут народжувати і отримати паспорт для дитини?
-
Зробіть резюме на резюме білдері, типу credle. Вийде акуратніше, гарніше, легко дописувати/змінювати ітд. Приділіть увагу розмірам шрифту, waitress не повинно бути більше ніж experience Навряд хто зрозуміє що таке general secondary education. Пишіть high school І маленькій чіт, використовуйте chatgpt для всяких самарі і ковер летерів. P.s замалюйте телефон і адресу. Це публічний чат, ну нахер
-
Вітаємо у чаті Marika 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Я і створювала через білдер. Та хер з ним , вже відала половину, якщо не буде відгуку за 1,5 тижнів то роблю нове і знову походження, роздам 😅
-
Нові події: Показ фільму Пульс дата: 1 квітня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Вітаємо у чаті Sergiy 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаю громадо! Я Сергій Соломяний, займаюся питаннями купівлі/продажу нерухомості та керую виробництвом на олійній фабриці. Ведемо ЗСЖ разом з трьома дітьми 8, 5, 3., та єдиною дружиною) Хоббі - встигати все та радіти життю , але підозрюю що про щось забув. В Канаді вже років 9 та 3 в Ванкувері. Радий «заочному» знайомству… хоуп - далі буде) #introduce
-
Привіт, я з Калгарі. Випадково взяла білетив кінотеатр в Ванкувері. Хто хоче перекупити білети на двох? Ціна $32 ВІП місця Cineplex Cinemas Marine Gateway and VIP Фільм Shazam! Fury of the Gods Час 22:30
-
Вітаємо у чаті Olena 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
ааа
-
Я вже купила нові, чекаю підключення асистента щоб відмінити ці
-
ви можете поміняти білети на калгарські. Я так робив
-
Все, відмінили квиток 👌🏻