Український чат Ванкуверу
-
Я не знаю чи взагалі можливо стати на облік до сімейного лікаря так просто. Ми вже рік чекаємо
-
Вітаємо у чаті ;–; 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Хтось може порекомендувати «турагентів», чи як тут називається, хто може спланувати/продає тури до Латинської Америки?
-
На скільки знаю - ні. Потрібно заключення місцевого лікаря.
-
Я думаю, що при огляді і відповідних скаргах точно випише. Лікар з walk-in - це той самий сімейний лікар, тільки не лікує вас постійно. Мені виписували ліки по телефону з скарг
-
Вітаємо у чаті Оксана 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
На амазон
-
Погода і правда супер. Я далеко і працюю. Але у кого по іншому, то рекомендую)
-
ОНЛАЙН - СІМЕЙНИЙ ЛІКАР Ділюся лайфаком одного з фармацевтів. Можна зареєструватися у аплікації Maple і отримати консультацію сімейного лікаря онлайн. Єдине, там є момент щоб отримати безкоштовну (по MSP) потрібно звертатися в певних годинах. І як завжди кожна провінція має свої правила. Користуйтесь на здоров’я. apps.apple.com/app/id1294926209
-
Всім привіт. Враховуючи багато запитів щодо сімейних лікарів, вирішив поділитися корисної інформацією.
-
Kryptonite evolution на раму і щось подешевше на переднє колесо аби не зняли. Міцеві кажуть, що ріжуть по два замки. Я крірлю лише дитячий вел на вулиці, який коштує дешевше ніж замок. Свій точно не залишатиму. Вже стільки рам без колес бачила прикутих...
-
Вітаємо у чаті Менеджер 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'