Український чат Ванкуверу
-
я думаю це вже буде залежати від локації і дня, а ще й від везіння, тому не можу влучно порадити
-
Вітаємо у чаті Teis 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка, А як продати заявку, щоб призначили сімейного лікаря?
-
Крик про допомогу 💔 Допоможіть втілити мрію.. Нам потрібні вольєри, велика кількість вольєрів, аби ми мали можливість надати прихисток кожному, хто цього потребує. Окрім мрії є наші реалії, де купа боргів, та кажуть що українці - це про незламність, тому ми продовжуємо. ❗️Якщо ви в Дніпрі та маєте змогу допомогти нам фізично (матеріалом/інструментом/руками) або інформаційно, пишіть/телефонуйте: +380953662160 Можливо ви маєте можливість поширити, або допомогти нам фінансово, ми будемо дуже вдячні вам: Монобанк: 🆘💳 5375 4112 0392 6519 💳🆘 ПриватБанк: 🆘 💳 5457 0822 9375 6743 💳 🆘 Райффайзен: 🆘 💳 4149 5001 1443 4510 💳 🆘 ПІБ Новікова М.Ю (волонтер, яка має пряме відношення до притулку) PayPal: [email protected] Посилання на банку: send.monobank.ua/jar/ewfTpHYd9 Зараз тяжкий час, але це не привід залишати маленьких крихіток без уваги та тепла. Бережіть себе, миру нам ❤️🩹
-
🕊️ Пропонуємо смачні пасочки на замовлення до вашого Великоднього столу 🕊️ По-домашньому і спечені з любов’ю, щоб потішити вас у свята! Вага 600 грам. Два види декору. З родзинками. Забирати у Ванкувері. Звертайтесь за телефоном 778-554-5777 або пишіть у приватні повідомлення. Наталія #паска #великдень
-
Вітаємо у чаті Aʀᴛʜᴜʀ 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Катерина 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Здравствуйте! Сегодня работая в доме, на объекте, хозяева спросили нужна ли кому работа по установке утеплителя (минваты). Работа официальная. Нужен английский, на уровне понимания. Кому интересно кидайте резюме и контакты в личку мне сюда @Torriar. Всем удачи!
-
t.me/VancouverFootball це група по футболу, але ще не збирались
-
Прошу)