Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті Oleksandr 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Щоденний апдейт подій: Пробіжка вихідного дня 23 дата: 26 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу Quarry rock loop дата: 26 березня 2023 р. перейти до події перейти у групу Показ фільму Пульс дата: 1 квітня 2023 р. перейти до події перейти у групу An Evening with the Premier дата: 4 квітня 2023 р. перейти до події перейти у групу Juan de Fuca trail дата: 19 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу Велосипедна подорож: Salt Pring Island дата: 24 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Вітаємо у чаті Артём 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті V• 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Nelia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Друзі. якщо комусь цікава робота в зерновому терміналі ось ссилка - viterra.wd3.myworkdayjobs.com/en-US/External-CAN/details/General-Labourer_R-7490 , ще дійсна 2 дні. Робота в 3 зміни, 6/3, зарплата від 42,70год. Профспілка. Якщо викличуть на співбесіду- пишіть у приват.
-
Нові події: Пробіжка вихідного дня 24 дата: 2 квітня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Добрий вечір! Ми з України та українськими піснями! 😍😍Прошу ставити лайк, якщо комусь подобаються пісні, які беруть участь у конкурсі) дякую) «*Два лебеді» № 505* www.facebook.com/watch/?v=134247642933514. *«Мрія» № 506* https:/www.facebook.com/watch/?v=1335682080326241
-
Вітаємо у чаті ? 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт, друзі. Я вже представлялася, тож коротенько: я – Олександра, танцівниця і викладач фламенко з Харкова з більш ніж 10-ти річним стажем. Наразі живу у Ванкувері та планую заняття для початківців. В першу чергу – для українців! Якщо вам цікавий танець фламенко, або потребуєте щось для душі, то запрошую вас підписатися на мій канал t.me/oleprima_flamenco_van Скоро планую анонс занять, але ще буду вести канал як блог, розповідати про танцювальне життя у Ванкувері. Отже, bienvenidos (ласкаво прошу)!
-
Привіт🙌🏻, шукаю роботу без знання мови( в Ванкувері якщо в когось є якісь пропозиції або знайомі які можуть домогти напишіть будь ласка в приват. Дякую.
-
Вітаємо у чаті Nik 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті VITALII 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Добрий вечір! Дружина їде до Ванкувера. Шукає житло на одну ніч. Може в кого є зайва кімната, щоб зняти не на airbnb? Потрібно на 28-29 березня. Дякую
-
Вітаємо у чаті wake up 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'