Український чат Ванкуверу
-
Якщо не знайдете ріелторів, то можна самому шукати на marketplace на фейсбуці, або на Craigslist. Інколи це навіть швидше, ніж через когось шукати
-
Усім привіт! Недавно приїхав до Ванкувера з Балі і привіз з собою багато духовних практик. Одна з моїх улюблених, і найбільш дієвих - гвоздестояння. Я пройшов присвячення в провідники і вже поставив 5 людей. Шукаю бажаючих на місці для проведення в цю прекрасну практику. Важливо розуміти, що це не просто "для розваги" і бажано мати запит або прагнення змінити щось у своєму житті. Сам стою на них вже більше року і можу гарантувати 100% безпеку і комфорт при роботі зі мною. Грошей не прошу - донейшн від вас по серцю вітаю, оскільки мені просто важливо набрати досвіду і успішних кейсів. Будь-які питання в приватні повідомлення. Дякую 🙏
-
А то виявляється стояти на цвяхах:) Тільки хотіла писати і питати що це за практика така.
-
❗️ Olga, повідомлення видалено. 🫶🇺🇦 Щоб любити – треба знати, а щоб проникнути в таку тонку й неосяжну, величну й багатогранну річ, як мова, треба її любити (Василь Сухомлинський).
-
То ти приходь, я тобі покажу.
-
Які ж тут язвочки ❤️❤️❤️
-
А взагалі можно й не тролити, я той самий москаль котрому важко перейти на мову. Все другий раз мере за це гноблять у цьому чаті
-
А про цвяхи (доречі зараз підправлю) можна багато чого в гуглі почитати, я тільки скажу що це зрідні міксу прорубі та медитаціі. Пізнання свого страху через дискомфорт
-
Та образлість і коучінг разом не працюють. Треба ж якось дітям пояснювати нащо їм займатися саморозвитком. А ті діти будуть брикатись, то 100%
-
якщо в мене страх дискомфорту то це виходить рекурсія