Український чат Ванкуверу
-
На ресепшині або медбрату. З мого досвіду, ви будете з лікарем спілкуватися в останню чергу. Тобто спочатку ресепшині, тоді з медбратом, а тоді з лікарем
-
І візьміть оригінал work permit. На ньому є примітка CUAET, мене про ню питали. А Personal Health Number можна дістати за номером вказаним тут www2.gov.bc.ca/gov/content/covid-19/vaccine/register (Опція if you dont have a personal health number)
-
Вітаємо у чаті Natalia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
вітаю! мене звати Олександра, я з Києва, зараз навчаюсь в UBC. шукаю роботу няні на кінець весни-початок літа. маю декілька років досвід роботи з дітьми віком 5-10 років (дитячий табір розмовної англійської у Києві). вільно володію англійською та українською (+розумію російську) пишіть у приватні повідомлення якщо вам потрібна няня на неповний робочий день/вихідні ☺️
-
Вітаємо у чаті Olya🇺🇦 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Taras 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Max 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
They should go to a walk in clinic, get a throat swab, and probably will get prescribed antibiotics. May have to pay for it if no MSP. Did they buy temporary insurance when they immigrated? Where are they located? I can see what the local clinics are in the area
-
Це моя кузина відповіла. Вона навчається на медика
-
I think it’s around $40 for doctors office visit, plus extra for lab processing fee (I think something like $10?) and antibiotics if they are prescribed, but if they have temporary health insurance it should cover it Це ще написала. Може ще комусь корисним буде
-
Кров залежить від того на що роблять аналіз. Збираюсь кров то раз, але можуть перевіряти її на декілька різних work від цього в ціна може буди дуже різна
-
Я колись ходила у walk in: $80 кров, $100 рентген і лікар не памьятаю але здається теж $100.
-
Також є Urgent Primary Care Centers, там повинні вас прийняти в той самий день, у walk-in можуть сказати що в них нема більше місць
-
Вітаємо у чаті Andrey 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Підкажіть, будьласка, україномовного чи російськомовного ріелтора.
-
Вони вам не треба в більшості випадків
-
Але коли англійська на нулі, хоч щось)