Український чат Ванкуверу
-
Щоденний апдейт подій: Пробіжка вихідного дня 24 дата: 2 квітня 2023 р. перейти до події перейти у групу Hike: The Chief дата: 7 квітня 2023 р. перейти до події перейти у групу Elegy of Living Voices: Documentary Film and Photography by Liliya Syvytska дата: 27 квітня 2023 р. перейти до події перейти у групу Juan de Fuca trail дата: 19 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу Велосипедна подорож: Salt Pring Island дата: 24 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Вітаємо у чаті ОG Бубна 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті lilla katten 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Sergii 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Tetiana 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Daryna 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт 👋 Чи шукає хтось людину на підсилення або має вільну кімнату? Я ось тільки приїхав і хотілось уникнути airbnb. Мене звати Назар, мені 26. Я професійний електрик, англ володію вільно. Маю достатньо збережень щоб платити ренту вчасно перед тим як знайду роботу. Не маю шкідливих звичок, хоча люблю хороший алкоголь 😁 Буду вдячний за відгуки 🙏
-
Borshch можна дивитися тут: gem.cbc.ca/borsch-the-secret-ingredient?fbclid=IwAR1qrrlhP6_YqIq0bTjzpGF8gNY4ox5MUWJQuF4rVbRmnSeZ6rUol4ezvqA Дуже велике питання до Нетфліксу? Чому українські серіали і фільми йдуть лише на НетфліксУкраїна? Чи це питання до продюсерів?
-
Це питання до авторських прав. Нетфлікс різний в різних країнах. В Австралії ви можете дивитись «друзі» а тут «офіс». В Японії крутий контент. З впн працює чудово якщо шо. Так само якщо мова профілю українська ви будете бачити українській дубляж або субтитри. Не все звісно.
-
Вітаємо у чаті Kateryna 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Ні, сидимо вдома більшу частину часу. Знаю що абонемент у спортзал 35 долларів . На наступній неділі у довгі вихідні планували сходити на МТ Seymour на лижі, але не знаю ще що там по цінах .
-
Вітаємо у чаті VS 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Доброго дня! Мене звуть Катерина. Живу у Річмонді. За фахом - вчитель іноземної мови. Зараз працюю у магазині жіночих сумок в Річмонді. Приїхала восени минулого року. Люблю природу та подорожі. Всім бажаю гарного дня! #introduce
-
А ми постійно збираємося на настолки, хайки, прогулянки(іноді). А також на івенти та мітигни) чого ви вдома сидите?
-
Вітаємо у чаті Svitlana 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'