Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український чат Ванкуверу

Український чат Ванкуверу

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
37.9k Posts 1.9k Posters 47.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t557938433T Offline
    t557938433T Offline
    Miroslava Kinash
    wrote on last edited by
    доброго дня, подавали дитину на виплату допомоги, але на сайті пише що не правильний UCI номер. Перевіряли його декілька раз, вказували його добре, були в аеропорт, там теж сказали що все добре. Можливо в когось була така проблема і як вирішували її?
    1 Reply Last reply
    0
  • t2133727699T Offline
    t2133727699T Offline
    Katerina Cherniak
    wrote on last edited by
    Привіт, друзі! Найближчого місяця у нашому невеликому районі Флітвуд заплановано два фотоконкурси, додайтеся та можливо ви станете учасником! www.facebook.com/groups/6865732576772526/?ref=share&mibextid=S66gvF
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Fred
    wrote on last edited by
    Багато в кого. Пишіть в кризову форму з детальним описом та скрінами. Через два тижні вони відпишуть вам що вони пофіксили і ще через 2-3 дні можна пробувати знову. В мене принаймні було так.
    1 Reply Last reply
    0
  • t572891431T Offline
    t572891431T Offline
    Max Hey
    wrote on last edited by
    Лол
    1 Reply Last reply
    0
  • t6023003887T Offline
    t6023003887T Offline
    Владислава Миколайчук
    wrote on last edited by
    Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
    1 Reply Last reply
    0
  • t5826775530T Offline
    t5826775530T Offline
    ukrvanchat
    wrote on last edited by
    Вітаємо у чаті Владислава 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daria
    wrote on last edited by
    Добрий день!💙💛 Всього 1 день залишився до кінця голосування!!! Харківський ЛітМузей може отримати приз глядацьких симпатій у престижному міжнародному конкурсі. Ось посилання vote.webbyawards.com/PublicVoting#/2023/apps-dapps-and-software/general-apps/art-culture-and-events Для голосування треба еmail. Буде класно,якщо з усіх наявних пошт в родині (звісно,за згодою власників).😅 Словом,дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • t968252183T Offline
    t968252183T Offline
    Анастасия Чумак
    wrote on last edited by
    Привіт) допоможіть зрозуміти хто я в Канаді😅 в мене диплом молодшого спеціаліста (4 роки вчилась в Одеській державній академії технічного регулювання та якості) роботу звісно буду шукати не по професії але хотіла в резюме вказати освіту і не побачила такого.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Nastya Nikishkina
    wrote on last edited by
    В мене з молодшою дитиною така сама ситуація виникала. Я дзвонила на гарячу лінію - номер який вказано коли помилку пише. Номер перевірили і сказали, щоб спробували ще раз через тиждень рівно. Я спробувала через 5 днів не спрацювало😅, через тиждень рівно все вийшло. Тож дзвоніть за номером який там вказано і вам допоможуть. Але якщо ви були в аеропорту, можливо там теж саме вони зробили, тому вони повинні були сказати коли саме вам знов спробувати.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5826775530T Offline
    t5826775530T Offline
    ukrvanchat
    wrote on last edited by
    Вітаємо у чаті Анна 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
    1 Reply Last reply
    0
  • t5169947196T Offline
    t5169947196T Offline
    Natalia
    wrote on last edited by
    Добрий день, підскажіть будь ласка , хто відправляв з Канади в Україну посилку приблизно 10 кг. Якою доставкою буде краще і дешевше відправити? Дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t476713056T Offline
    t476713056T Offline
    J
    wrote on last edited by
    Звучить як бакалавр. Тут це те саме
    1 Reply Last reply
    0
  • t1480906131T Offline
    t1480906131T Offline
    Lutsak
    wrote on last edited by
    • Збірник цікавих фактів з наук зі списку Астрономія 🌌 — В основі кожної галактики лежить надмасивна чорна діра Астрофізика 🪐 — Планети в "зоні життя" навколо червоних карликів можуть мати рідку воду на поверхні. Перша така планета - Gliese 581g Космологія 💫 — Звичайна матерія, з якої складаються зірки, планети та галактики, становить лише 5% всього Всесвіту. Решта 95% складається з темної матерії та темної енергії, що було підтверджено за допомогою космічних спостережень та інших методів Класична фізика 🍃 — Кожен об'єкт має потенціальну енергію, яка залежить від його положення та взаємодії з іншими об'єктами. Це підтверджено експериментами та є важливим поняттям в класичній механіці Квантова фізика 🔮 — Принцип невизначеності Хайзенберга: неможливо точно виміряти одночасно координату та імпульс частки. Цей принцип був науково підтверджений експериментами та є одним з основних принципів квантової фізики Психологія 🧠 — Ефект Даннінга-Крюгера стверджує, що люди з низькою компетентністю переоцінюють свої здібності, а люди з високою компетентністю недооцінюють свої здібності. Це може пояснити надмірну упевненість або невпевненість людей в їхніх знаннях та навичках Філософія 💭 — Скептицизм - філософський підхід, який стверджує, що ніщо не може бути виявлене абсолютно і безпомилково. Цей підхід був науково підтверджений в сучасній науці, де багато феноменів не можна однозначно тлумачити Теологія ⛪️ — Різні релігійні течії мають відмінні погляди на Бога та релігійні практики. Наприклад, у християнстві існує безліч різних конфесій з власними ритуалами та доктринами #цікавіфакти
    1 Reply Last reply
    0
  • t1082135758T Offline
    t1082135758T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Офіційний аналог освіти робить організація WES за гроші. Їх оцінка використовується для подальшого навчання в Канаді або для подачі на PR. Для кожної цілі вони роблять різну оцінку.
    1 Reply Last reply
    0
  • t1146108507T Offline
    t1146108507T Offline
    Olga Pobereznichenko
    wrote on last edited by
    Привіт! Поділіться, будь ласка, досвідом хто нещодавно подавався на CUAET з України. Скільки зараз часу займає отримання візи?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Daniil
    wrote on last edited by
    Сдається ground floor в домі біля scot road station. По суті 1 bedroom, але зал і кухня то є 1 кімната. Дом знайомого. 1500 на місяць. Довгостроковий контракт, але для 1ї людини. Пишіть в повідомлення за фото і деталями.
    1 Reply Last reply
    0
  • t968252183T Offline
    t968252183T Offline
    Анастасия Чумак
    wrote on last edited by
    Я не зрозуміла як скористатись їхніми послугами. Хотіла б перекласти мій диплом але в мене тільки пластиковий диплом а потрібно ще перелік предметів з оцінками(
    1 Reply Last reply
    0
  • t1082135758T Offline
    t1082135758T Offline
    Anastasiia
    wrote on last edited by
    Там складний процес :) вони його самі описують на сайті, я краще не передам. Але точно потрібний перелік предметів, додаток до диплому, чи як він називається. www.wes.org/ca/
    1 Reply Last reply
    0
  • t906578130T Offline
    t906578130T Offline
    🍃Your Inspiration🍃
    wrote on last edited by
    Всім привіт . Можливо зтось працює з кастинг агентством Tik Tak? Якщо хтось працює , напишіть будь ласка в особисті повідомлення , в мене є кілька питань , дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Яків Грабарчук
    wrote on last edited by
    Привіт! Хочу проінформувати про настільний теніс. Створив секцію для дорослих. Поки тільки є час по понеділках та середах 11:30-1:00. Coal Harbour Community Centre. $15. Пишіть в приват або телефонуйте. 2369794825. Через 2 місяці буде по п'ятницях та вихідних.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags