Український чат Ванкуверу
-
доброго дня, подавали дитину на виплату допомоги, але на сайті пише що не правильний UCI номер. Перевіряли його декілька раз, вказували його добре, були в аеропорт, там теж сказали що все добре. Можливо в когось була така проблема і як вирішували її?
-
Привіт, друзі! Найближчого місяця у нашому невеликому районі Флітвуд заплановано два фотоконкурси, додайтеся та можливо ви станете учасником! www.facebook.com/groups/6865732576772526/?ref=share&mibextid=S66gvF
-
Кому ще потрібні були cuгарети, лiки, cтiки іqоs/gIо та подібне , і будь які речі з України 🇺🇦 - пишіть в лічку, привезу що потрібно)☺️
-
Вітаємо у чаті Владислава 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Добрий день!💙💛 Всього 1 день залишився до кінця голосування!!! Харківський ЛітМузей може отримати приз глядацьких симпатій у престижному міжнародному конкурсі. Ось посилання vote.webbyawards.com/PublicVoting#/2023/apps-dapps-and-software/general-apps/art-culture-and-events Для голосування треба еmail. Буде класно,якщо з усіх наявних пошт в родині (звісно,за згодою власників).😅 Словом,дякую!
-
Привіт) допоможіть зрозуміти хто я в Канаді😅 в мене диплом молодшого спеціаліста (4 роки вчилась в Одеській державній академії технічного регулювання та якості) роботу звісно буду шукати не по професії але хотіла в резюме вказати освіту і не побачила такого.
-
В мене з молодшою дитиною така сама ситуація виникала. Я дзвонила на гарячу лінію - номер який вказано коли помилку пише. Номер перевірили і сказали, щоб спробували ще раз через тиждень рівно. Я спробувала через 5 днів не спрацювало😅, через тиждень рівно все вийшло. Тож дзвоніть за номером який там вказано і вам допоможуть. Але якщо ви були в аеропорту, можливо там теж саме вони зробили, тому вони повинні були сказати коли саме вам знов спробувати.
-
Вітаємо у чаті Анна 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
• Збірник цікавих фактів з наук зі списку Астрономія 🌌 — В основі кожної галактики лежить надмасивна чорна діра Астрофізика 🪐 — Планети в "зоні життя" навколо червоних карликів можуть мати рідку воду на поверхні. Перша така планета - Gliese 581g Космологія 💫 — Звичайна матерія, з якої складаються зірки, планети та галактики, становить лише 5% всього Всесвіту. Решта 95% складається з темної матерії та темної енергії, що було підтверджено за допомогою космічних спостережень та інших методів Класична фізика 🍃 — Кожен об'єкт має потенціальну енергію, яка залежить від його положення та взаємодії з іншими об'єктами. Це підтверджено експериментами та є важливим поняттям в класичній механіці Квантова фізика 🔮 — Принцип невизначеності Хайзенберга: неможливо точно виміряти одночасно координату та імпульс частки. Цей принцип був науково підтверджений експериментами та є одним з основних принципів квантової фізики Психологія 🧠 — Ефект Даннінга-Крюгера стверджує, що люди з низькою компетентністю переоцінюють свої здібності, а люди з високою компетентністю недооцінюють свої здібності. Це може пояснити надмірну упевненість або невпевненість людей в їхніх знаннях та навичках Філософія 💭 — Скептицизм - філософський підхід, який стверджує, що ніщо не може бути виявлене абсолютно і безпомилково. Цей підхід був науково підтверджений в сучасній науці, де багато феноменів не можна однозначно тлумачити Теологія ⛪️ — Різні релігійні течії мають відмінні погляди на Бога та релігійні практики. Наприклад, у християнстві існує безліч різних конфесій з власними ритуалами та доктринами #цікавіфакти
-
Офіційний аналог освіти робить організація WES за гроші. Їх оцінка використовується для подальшого навчання в Канаді або для подачі на PR. Для кожної цілі вони роблять різну оцінку.
-
Привіт! Поділіться, будь ласка, досвідом хто нещодавно подавався на CUAET з України. Скільки зараз часу займає отримання візи?
-
Я не зрозуміла як скористатись їхніми послугами. Хотіла б перекласти мій диплом але в мене тільки пластиковий диплом а потрібно ще перелік предметів з оцінками(
-
Там складний процес :) вони його самі описують на сайті, я краще не передам. Але точно потрібний перелік предметів, додаток до диплому, чи як він називається. www.wes.org/ca/
-
Всім привіт . Можливо зтось працює з кастинг агентством Tik Tak? Якщо хтось працює , напишіть будь ласка в особисті повідомлення , в мене є кілька питань , дякую
-
Привіт! Хочу проінформувати про настільний теніс. Створив секцію для дорослих. Поки тільки є час по понеділках та середах 11:30-1:00. Coal Harbour Community Centre. $15. Пишіть в приват або телефонуйте. 2369794825. Через 2 місяці буде по п'ятницях та вихідних.