Український чат Ванкуверу
-
Так це ти нам не даєш переписатися з грудня!
-
Потрібно для всіх членів сім’ї.
-
Бажаю вам швидше пройти цей шлях, бо ми тут усі чекаємо на своїх лікарів =)
-
Привіт) Мене звати Олександра, переїхала місяць тому, живу наразі у Порт Кокітлам В Україні працювала лікарем, планую підтверджувати ліцензію. Буду рада знайомству з колегами, хто збирається проходити такий шлях. Окрім медицини маю собаку і обожнюю хайки. #introduce
-
Вітаємо у чаті Oleksandra 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Dariia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
В мене двоюрідна сестра тут вчиться на лікаря
-
Ми теж неподалік від Lougheed живемо. І не тільки ми) нас в Коквітлемі багато
-
Вітаємо у чаті Dana 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Тут такого нема, можна швидко та дорого в США. В Канаді нема приватних клінік. Як варіант можна поїхати в імерженсі відділеня в госпіталь та сказати що вам дуже болить і дуже погано, якщо вдасться переконати лікаря то вам назначать дослідження в то же день чи на наступний
-
Привіт. Мене звати Ярослав, або ж просто Яр, так звичніше😊 У Ванкувері місяць, досвідчений ІТ та телеком спеціаліст з Київщини. Наразі активно прохожу співбесіди з різними місцевими компаніями. Сподіваюсь, скоро вже домовимося 😄 Зараз живу в Lauheed City, Coquitlam, BC. Проте планую переміщення в Norh Vancouver. Ближче до Capilano lake. Обожнюю хайкінг, настолки і тд. Я за всяку двіжуху! Досвідчений мандрівник, майже 30 країн. Від Індонезіі до Британської Колумбіі😎 😀 Обожнюю дружню обстановку та гратися з дітьми - батько трьох синів-орлів! Якщо цікава моя компанія - кажіть де і коли збір та що мати з собою, окрім гарного настрою 😊 Всім гарного вечора! #introduction
-
Дякую, я в курсі як той шлях треба проходити.
-
Вітаємо у чаті Tanita 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'