Український чат Ванкуверу
-
Та просто напиши їй : (її ім'я) ,я довго думав і зрозумів, що цей час настав. Нам потрібно дуже серйозно поговорити,мені є що сказати,я зараз підїду. Потім пишеш,що трохи запізнюєшся і все,вона саме тебе покине!
-
😅😅😅ну,як зіпсувати стосунки я майстер
-
🔝🔝🔝 ТОПОВИЙ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛ "ДОБРОГО ВЕЧОРА МИ З УКРАЇНИ 💙💛" НА ЯКИЙ, ВЖЕ ПІДПИСАЛИСЯ 13.600 ТИСЯЧ УКРАЇНЦІВ 🇺🇦 У нас завжди свіжа та актуальна інформація 🔥 ⚡️Актуальні події України 💥 Яскравий контент 24/7 Приєднатись до каналу за посиланням👇👇👇 ПОСИЛАННЯ НА КАНАЛ👉 t.me/dobrogo_vechora_mu_z_ukraine P.S ЯКЩО ВИ ЩЕ НЕ ПРИЄДНАЛИСЬ, ТОДІ ПРИЄДНУЙТЕСЬ ВАМ БУДЕ ЦІКАВО З НАМИ 👆👆👆
-
Моя любов до тебе безмежна хоч ти для мене,як з казки "Білосніжка і сім гномів"
-
💛Триває збір на дрони!💙 😻Останні кошенятки: Ilona Shuryha - $50 Olena Krevenets - $10 Ursula Tabaka - $30 Iaroslava Liapina - $10 Hanna Krykavliuk - $5 Valentyn Kolomiiets - $10 [💥🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️🧟♂️] Зібрано $125 з $3500🏁
-
🎲🎲🎲Друзі, хто сьогодні на настолках буде. Нагадую, що вхід 5 доларів на збір для зсу. Ви можете прямо кидати через посилання, що ви бачите на зборі в закріплених, або приносьте з собою і ми вже після закинемо!