Український чат Ванкуверу
-
А взагалі простим трудягой реально отримати пр? Я зараз просто в манітоюі живу, на днях буду подаватись на номінацію, як тут х цим ?
-
Вітаємо у чаті Сергей "MaRkiZ" 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
То правда. Я після 4 годин у бк теж тепер хочу. Віннірег то Україна на мінімалках
-
Я по федеральній програмі отримав
-
Багато балів треба для номінації
-
В ВС всі хочуть жити, тому важче отримати
-
Я це знаю, я там майже рік живу. А тут як ?
-
В Манітобі легше отримати
-
Ну я п’ять років прожив у Ванкувері перед тим як отримати ПР. Але оглядяючись назад, я би краще пожив 1-2 роки в тій самій Манітобі, отримав ПР, а потім переїхав би до Ванкувера
-
Єдиний плюс це номінація і добрі люди
-
Привіт 🖖 Шукаю працівника для роботи з орендою….оренда будинків на моєму ринку, Facebook та інших… Досвід не потрібен. Зарплата 300 доларів на тиждень. ®️Примітка: це лише додаткова робота, яка не впливає на вашу поточну роботу, час гнучкий. Якщо ви зацікавлені, будь ласка, дайте відповідь "так" 📍 @SAJoell
-
Що за прикол з місцевим метро? Заплатив за проїзд коли входив на станцію, і ще треба платити коли виходиш ?
-
Воно вже 3 раз вибило
-
Тут система працює так, що ти приклав картку і в тебе зняло раз і потім ти хздиш півтори години на чому хочеш (є нюанс із зонами)
-
Дивно. Воно не має знімати, коли виходиш. То може бо ви кредиткою. Треба купити квиток в автоматі. А краще зразу картку компас і поповнити її
-
Так і було. Вчора 2 рази оплати і сьогодні зняло ще 6
-
Це ж pending. Коли транзакція опублікується, то буде лише одна
-
Доброго суботнього ранку ❤️! Ми з вами зібрали вже майже всю суму! Залишилось всього 800 доларів! Хто ще не закинув, приєднуйтесь! Швидше зберемо - швидше купимо дрони для ЗСУ! Не залишайтесь осторонь, бо це важлива і добра справа💪 Посилання на збір: www.paypal.com/pools/c/8TEIjNQ2kq