Український чат Ванкуверу
-
Це я писав про бейкері. Ну в мене була така ситуація, що віза закінчувалась і треба було якось залишатись в країні, бейкері мені зробила джоб оффер, і я на основі цього отримав нову візу на два роки. Але є нюанс, дають закритий робочий перміт, і Ви можете офіційно працювати лише на ту компанію яка зробила Вам LMIA Ну ПР хоча б врешті решт отримав. Короче, LMIA це вже крайній випадок, якщо інших варіантів нема
-
Експрес ентрі і provincial nomination from BC для працівників туристичного сектору та харчування (якось так). Від роботодавця потрібний офер для номінації. Я по іншій темі цікавилась, це просто читала, можливі неточності. Тут на днях писали, що отримали PR від bakery, яка зробила LMIA, як на мене це складніший варіант, чи я не знаю деталей?..
-
От так краще зроблю: Хто хоче відвідати Stave Falls Powerhouse, завтра?
-
Я ще можу на тюльпани завести подивитись :) Понеділок, всі працюють, але якщо я ставки підніму то може хтось та заради такого візьме відгул :) З.І. Не треба. Не робіть такого. Житло дороге, заробляйте 💰
-
Вітаємо у чаті Elena 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Всім привіт. Хто тільки приїхав чи вже давно тут і не проти познайомитись, киньте свою інсту мені в особисті. Чирс)
-
Вітаємо у чаті Ivan 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Deniz 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Taras 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаю всіх Мене звати Олена , 18 рочків + 28 років досвіду 😁 Займаюсь Корейською Косметикою , це моє велике кохання і хоббі , яке переросло у роботу , маю он-лайн магазин . 18 травня прилітаємо до Ванкувера . Працювала у будівельному бізнесі , нерухомості та туризмі . Заміжня . Любимо подорожувати , хайкінг , дайвінг , кампінг , садівництво . Волонтер , до війни допомагали діткам хворим на онко , на разі перейшли на допомогу ЗСУ , Україні та Українцям . Буду рада новим знайомствам .
-
До речі, підписуйтесь на мій інстаграм. Я там сторьки викладаю)
-
vm.tiktok.com/ZMYo4XrLC/
-
instagram.com/yam_fasrpawn?igshid=ZGUzMzM3NWJiOQ==
-
Вітаємо у чаті Galina 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Сергей 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Страшно - це бути беззахисним, голодним, хворим, безхатнім та не мати змоги сказати про це 💔 Вибачте, що так часто пишу, та ми вимушені кричати про допомогу.. Коли вам здається, що зробити репост, або задонатити 5 гривень чи то передати кг корму - це мало, ви помиляєтесь, це багато, це дуже багато, це рятує 🙏 Купа боргів, повсякденних витрат.. Попри тяжкий час ми продовжуємо, адже українці - це про незламність, сподіваюсь, що ви з нами. ❗️Якщо ви в Дніпрі та маєте змогу допомогти нам кормом або крупами/ліками/смаколиками/м’ясними виробами/відрами/ганчір’ям або бажаєте відправити посилку, пишіть/телефонуйте: +380953662160 Якщо ви маєте можливість поширити, або підтримати нас фінансово: Монобанк: 🆘💳 4441 1111 3153 4632 💳🆘 ПриватБанк: 🆘 💳 5457 0822 9375 6743 💳 🆘 ПІБ Новікова М.Ю. PayPal: [email protected] В темні часи добрі люди світят яскравіше, го світити? Дякую ❤️🩹