Український чат Ванкуверу
-
А ще будуть такі зустрічі ?
-
Привіт дівчата, мене звати Іра, я майстер бровист, хотіла запросити вас на процедури🥰 ⁃ Перманентний макіяж брів і губ; ⁃ Ламінування брів + покраска + корекція; ⁃ Художнє оформлення + покраска + корекція; ⁃ Ламінування вій + покраска і ботокс; ⁃ Фарбування вій 💜🌿 На перший візит хотіла б подарувати знижку -15 %🥰😘🤍 Instagram: irene_kavka
-
Вітаємо у чаті Валентина 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Доброго вечора! Хочу запропонувати свої послуги швеї, ремонт одягу, пошиття одягу.Живу у Ванкувері, Marine DR. Прошу звертатись в особисті повідомлення.
-
Привіт дівчата, мене звати Іра, я майстер бровист, хотіла запросити вас на процедури🥰 ⁃ Перманентний макіяж брів і губ; ⁃ Ламінування брів + покраска + корекція; ⁃ Художнє оформлення + покраска + корекція; ⁃ Ламінування вій + покраска і ботокс; ⁃ Фарбування вій 💜🌿 На перший візит хотіла б подарувати знижку -15 %🥰😘🤍 Instagram: irene_kavka
-
Привіт. Мене звати Михайло. Я працюю бізнес аналітиком в українському технологічному стартапі. Люблю походи, активний відпочинок, подорожі, велопрогулянки, роадтріпи і посидіти в барі в компанії хороших людей. Переїхав до Канади 2 місяці тому, до цього пів року жив на Балі. Буду радий новим знайомствам. Feel free to DM me) #introduce
-
Можу допомогти стосовно financing. А от стосовно лізингу може хтось інший знає
-
-
Це не дойоб. Це професійне питання. Я працював в транспортній туристичній фірми і ми брали наші автобуси і так і так. + я зараж вже майже маю фінасову освіту. В кожного типу фінансування є свої плюси та мінуси і є доволі багато нюансів (особливо є різниця с точки зору оподаткування якщо ця автівка іде на бізнес). Тому і цікаво дізнатися чому людина хоче саме в лізинг і яка для цього раціоналізація.
-
Не люди здають в лізинг, а бізнеси (наприклад дилерські мережі). Вони питають набагато більше питань там, тому що їм теж треба знати спроможність платити і для чого і скільки використовується авто. + я не питаю за бюджет, я питаю за загальну ситуацію:))