Український чат Ванкуверу
-
Всім привіт! Мене звати Каріне, нещодавно переїхала в Ванкувер 🙂 Усе усвідомлене життя я працювала івент-менеджером, також відповідала за корпоративні подарунки в агенції і відповідала на питання друзів що подарувати тій чи іншій людині. В 2016 в Києві я започаткувала сервіс сюрприз подарунків UAkorobka. Вправно збирала пакунки наповнення яких не знає навіть замовник. Мої клієнти відповідали на різні питання щодо людини для якої подарунок і отримували запаковану коробку, та ще й з наліпками-пломбами, щоб не було шансу зазирнути в середину. Тож кожен подарунок був захід для двох мінімум 🙂 В 2018 я змінила назву на SECROX - secret box (@secrox.official), бо замовлень зза кордону ставало дедалі більше и так легше було пояснювати що , як , коли і чому. Тепер я в Канаді, реабілітую послугу і готова знову дивувати і створювати найкращі подарунки. Буду вдячна вам за рекомендації послуги, або ж звертайтеся самі 🙂 Також, нажаль без соцмереж зараз нікуди, тож прошу вас підписатися на сторінку сервісу хоча б на деякий час, мені це дуже допоможе! Дякую!
-
Нові події: Weaving a Wreath of Culture дата: 4 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
-
Балаболка
-
Вітаю товариство! Дуже прошу вас надіслати негативні відгуки сюди H5A (778) 953-4483 maps.app.goo.gl/BChp2cfXoFjF53Em6 Вони обманули мої друзів на гроші, не повернули кошти і не допомогли з оформленням дозволу на роботу Це товариство - расисти, вони також відмовили в послугах моєму чорношкірому другу Буду дуже вдячна за вашу допомогу ✨ Якщо потрібно більше деталей - надам в особисті повідомлення
-
Зачекай, Якщо вони вас обманули, але чорному відмовили -> не обманули, то вони не расисти
-
Вітаємо у чаті Зоя 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Тобто вас обманули, а його не захотіли через його колір шкіри
-
Так вони й не обманули теж, бо відмовили, щоб не обманювати))
-
Нові події: Pathways from CUAET to PR: British Columbia Provincial Nominee Program дата: 24 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Відмовили, щоб не обманювати :)
-
Це ж логічно
-
Так вони йому відмовили та й не обманули