Український чат Ванкуверу
-
Є у когось контакт хто може допомогти перевезти диван, не за всі гроші світу)) всім дякую гарного дня
-
Нові події: Stawamus Chief Trail дата: 28 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Щоденний апдейт подій: First Métis Man of Odesa дата: 25 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу Ukrainian Supper дата: 26 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу Tunnel Bluffs from Lions Bay дата: 27 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу Education for Ukrainians in Canada | Free Info Session дата: 27 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу Stawamus Chief Trail дата: 28 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу Georgia’s Independence Day дата: 28 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу JAMALA - Like a Bird Tour (North America 2023) - Vancouver дата: 8 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу Велосипедна подорож: Salt Pring Island дата: 24 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Heather trail дата: 29 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Нові події: 🎤 Ukrainian Karaoke Night in Vancouver 🎤 дата: 27 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Вітаємо у чаті Юля 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
#кінорекомендація Друзі, хочу порекомендувати український канал з анімаційними короткометражками. Дуже прикольні. t.me/shortfilmsukr
-
Привіт, можливо хтось летить най блищим часом із України або Варшави до Ванкувера і може взяти невелику посилку для мене до 1кг, буду дуже вдячна🙏
-
Нові події: Йога в парку за донат біля UBC Welcome Center дата: 27 травня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Вітаємо у чаті R 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Всім привіт. Я зі своєю компанією у Неділю, 28 травня, у Vancouver Playhouse буду проводити конференцію зі штучного інтелекту, де серед гостей будуть топ-левел люди з Midjourney, Amazon AI, венчурні капіталісти (засновниця сайту Kijiji) та концепт художники світового рівня, що працюють з Marvel Studios, Universal Studios Hollywood, DC, Paramount Pictures і купою ігрових студій світового масштабу. Очікуються інтерв'ю, доклади, можливість запитань з залу, круглий стіл і дебати спікерів. Уся інформація на сайті: multiplatformai.com ВХІД ВІЛЬНИЙ. Треба тільки зареєструватися на платформі дистріб'юції квитків. Кількість місць обмежена. Буду радий бачити українців серед гостей. Готовий відповісти на усі питання.
-
Вітаємо у чаті Phin 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті Vladimir 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Єдине, будь ласка, всі хто зареєструється - приходьте на івент. Бо реєстрація закріплює за вами квиток з місцем і це місце залишіться пустим. Я знаю, що коли це безоплатньо - мотивації 100% прийті набагато менше, але все ж таки дуже прошу розраховувати на реальне положення справ. Дякую
-
Можливо хтось може підказати як знайти секцію легкої атлетики для дітей 6-7 років (район TriCity)
-
Вітаємо у чаті N 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'