Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті Наталя 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
-
Кому треба реклама пишіть в лс пропіарю
-
Кому треба реклама пишіть в лс пропіарю
-
Вітаємо у чаті ⸙ꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋꠋ꯭Xaniksi𑲭𑲭𑲭𑲭𑲭𑲭𑲭𑲭𑲭𑲭𑲭𑲭𑲭𑲭𑲭𑲭𑲭𑲭| 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
В Nemesis гарна кава
-
Дешевші ціни і простіші міграційні програми, відповідно туди їдуть люди яких рівень англійської набагато нижчий, бо щоб заробляти нормально в Вані треба знати англійську, мати відповідні софт скіли, не бути таким упередженим, як багато наших співвітчизників, щоб будувати відповідний професійний нетворкінг тощо. треба бути вмотивованим і самодисциплінованим в найдорожчих містах щоб нормально жити, а не виживати. Українці які їдуть наприклад в Калгарі, з не тільки свого досвіду часто не мають половини з цього що я перечислив відповідно в багатьох ситуаціях для того щоб вижити приходять до різних аморальних речей, кидають один одного, брешуть, зраджують тощо. Я хочу бути неправим, і ситуації звичайно можуть бути різні, але це мої спостереження і аналіз більшості випадків.
-
у продажу стіл та стілець нові, продаємо через від'їзд
-
Дякую за ваше повідомлення. Ви, здається, неправильно сприйняли мої слова. Я не судив людей, а лише обговорював проблеми. Що стосується вашого коментарю про мене як представника української спільноти, то не всі з нас повинні відповідати вашому уявленню про 'ідеального' представника. Використання слова 'токсичність' з вашого боку, можливо, було дещо передчасним. Обговорення проблем - це не токсично, це необхідно. І, до речі, звертання на "ти" до незнайомих людей не вважається ввічливим. Чи вам батьки цього не пояснили?
-
Я звертаюсь на «ти» бо я без хард/софт скілів, без англійської, готувався до переїзду рівно 1 тиждень. І у Вінніпег не потрапив тільки тому що найближчий рейс був до Ванкувера) дякуй що тільки на ти звертаюсь, бо міг би ще й кинути тебе при випадку влучному))