Український чат Ванкуверу
-
була на 7 переглядах протягом 4 днів, обирала з 4 варіантів які сподобались, всі 4 чекали на моє рішення, при тому що на перегляди ходила сама ми два програміста з дитиной, без тварин, без історій оренди, з одним канадським офером
-
Щоденний апдейт подій: Велопрогулянка вихідного дня 3 (острів Габріола) дата: 17 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу PROBASS & HARDI |KELOWNA| BIG CANADIAN TOUR 2023 дата: 22 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу PROBASS & HARDI |VANCOUVER| BIG CANADIAN TOUR 2023 дата: 23 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу Велосипедна подорож: Salt Pring Island дата: 24 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Panorama Ridge дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу SKAI/CКАЙ | Vancouver| Напролом Тур дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Heather trail дата: 29 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Вітаємо у чаті Dmitry 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Щиро дякую.
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, як можна вислати документи в Україну з Ванкувера?
-
Доброго вечора хочу спитати хто довше прожив ніж я у мене е Хонда діо без документів якщо не помиляюсь всі діо без документів і мене постійно зупиняє поліція і просить чек або договір купівлі продажі чи можу я зробити договір купівлі продажі без документів на скутер?
-
Шось не зрозуміло взагалі. Якщо 15го купували, то по вашому опису він мав би працювати з 1 числа наступного місяця, а не з 15 по 31 поточного. Десь якийсь косяк
-
Ага, тож немає сенсу тоді купувати зараз, бо як раз от хотів