Український чат Ванкуверу
-
Вітаємо у чаті Діана 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
А сенс якщо вони насправді то не видалять?)
-
Безкоштовно навчаю англійської мови діточок та дорослих, у яких складна ситуація. Я аспірант філології, тому буде легко. Оплати немає, від вас тільки бажання. Набір кожні два тижні в тг каналі, дивіться в профілі, публікую там і матеріали. Просто хочу допомагати тим, що в моїх силах. Усім нам мирного неба!☀️
-
Єдиний сенс існування тих акаунтів був у можливості іпсо проти русні, а так чи не пофіг, хто там з них і що побачить, той смітник вже нікому крім русні давно не потрібен
-
Тому немає сенсу у цьому взагалі
-
Мені вк видалив сторінку за «порушення законодавства» у вигляді постів про війну, але фотки з того акаунту і досі видно у пошуку, бо є купа сайтів зовні, котрі ці данні копіюють
-
Вітаємо у чаті Halidu 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
А яким чином буде відбуватись видалення? Фото з паспортом для саппорту вк?
-
Молодець, але нікому таке відео не потрібно
-
Вітаємо у чаті Masha 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
В цей чат не можна. Я просто нагадаю, що існує конвенція якої притримується Україна. Будь-які відео, що показують щось інше, можуть серйозно нашкодити Україні на цій війні
-
Щоденний апдейт подій: Велопрогулянка вихідного дня 3 (острів Габріола) дата: 17 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу PROBASS & HARDI |KELOWNA| BIG CANADIAN TOUR 2023 дата: 22 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу PROBASS & HARDI |VANCOUVER| BIG CANADIAN TOUR 2023 дата: 23 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу Велосипедна подорож: Salt Pring Island дата: 24 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Panorama Ridge дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу SKAI/CКАЙ | Vancouver| Напролом Тур дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Heather trail дата: 29 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Вітаємо у чаті Iryna Iziumenko 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Всім привіт, продаю стіл Стан як новий $50