Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Український чат Ванкуверу

Український чат Ванкуверу

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
37.9k Posts 1.9k Posters 47.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    sergo 🇺🇦
    wrote on last edited by
    Ну суди в нас це окрема каста. Більшість з них вже були суддями за часів віктора федрича. Та й потім я не кажу, що ми вже топ, не за нашого життя. Але завдяки тому, що є повно гідних людей, досі є така країна як Україна.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5826775530T Offline
    t5826775530T Offline
    ukrvanchat
    wrote on last edited by
    Щоденний апдейт подій: PROBASS & HARDI |VANCOUVER| BIG CANADIAN TOUR 2023 дата: 23 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу Велосипедна подорож: Salt Pring Island дата: 24 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу Велопрогулянка вихідного дня 4 (острів Галіано) дата: 8 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Panorama Ridge дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу SKAI/CКАЙ | Vancouver| Напролом Тур дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Heather trail дата: 29 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
    1 Reply Last reply
    0
  • t572891431T Offline
    t572891431T Offline
    Max Hey
    wrote on last edited by
    З іншого боку, тут в Канаді зворотня сторона медалі, все так зарегульовано, шо якщо ти не бомж, то тобі нічо не можна. Мені в цьому сенсі Польща дуже подобаеться, там вже немає такої дичини як в Україні, але в відносна свобода відчувається
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergii
    wrote on last edited by
    а приклади будуть що можна в Польщі і не можна в Канаді?
    1 Reply Last reply
    0
  • t949520268T Offline
    t949520268T Offline
    Yuliya
    wrote on last edited by
    Це ви про ту польку що дістала кару за відмову щепити дитину чи може про ту що померла коли лікарі боялися робити аборт через заборону, коли завмер один плод з двійні, чи може за українців що тільки за розмову українською спиняли на шрьодмісті на перевірку документів... Чи про антиукраїнські марші організовані партією Корони Польської чи про білборди "нє наша война". Чи за побиту українку що йшла в садочок по дитину? Сотні позовів розглядаються. За яку свободу пишете? Де жили? Чи чули подібне з вищєописаного в Канаді? Що конкретно тут не можна?
    1 Reply Last reply
    0
  • t572891431T Offline
    t572891431T Offline
    Max Hey
    wrote on last edited by
    Я жив в Варшаві, мені там подобалося більше ніж тут. Але там для мене кар’єрні можливості не дуже.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    OL
    wrote on last edited by
    Друзі, приєднуйтесь до нашої благодійнох акції RunForUkraine у Ванкувері. Фейсбук івент: facebook.com/events/s/runforukraine-vancouver-charit/802117111522068/?mibextid=Gg3lNB Біжимо в суботу, 8-го липня о 9:00 Збір на рації для ЗСУ: runforukraine.ca/ Точка зустрічі: maps.app.goo.gl/UzKRrpM96AQdkXow7 Маршрут пробіжки: www.alltrails.com/en-gb/trail/canada/british-columbia/avison-seawall-and-merilees-loop?sh=aqmsoy
    1 Reply Last reply
    0
  • t5255859811T Offline
    t5255859811T Offline
    Sergii Ratlgard
    wrote on last edited by
    Польща прекрасна країна у котрій можна побути тиждень і поїхати далі, у іншому це мононаціональна держава, котра має сильний релігійний уклін. Україна зовсім інша, ми різні. Приклад того наскільки ми інші у тому, що у нас пофіг хто ти і звідки, головне, що ти за людина. У старій європі завжди є оце зверхнє "титульна нація" і понаєхавші, як мову не вивчи, але ніколи не станеш одним з них, а якщо станеш, то лише позбувшись своєї особистості
    1 Reply Last reply
    0
  • t572891431T Offline
    t572891431T Offline
    Max Hey
    wrote on last edited by
    Ну наприклад ці страта правила. Не можна на балконі вєлік ставити, не можна на окно прапор повісити. Ну в мене доречі все можна, бо в мене такий район. Ну в ще купа таких дрібних штук але їх повно тут. На природу поїхати - тачку ставити тількі на платному паркінгу. Кароч, я ні в якому разі не намагаюсь ток шит ебаут кенеда, просто північна Америка то не для мене мабуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava Lenskyy
    wrote on last edited by
    так шо залагом я згоден, та в детлях є нюанси
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava Lenskyy
    wrote on last edited by
    Відразу відчуваешь свободу в Україні с анті-спам ботом, який не дозволяє писати іншою мовою в цьому чаті
    1 Reply Last reply
    0
  • t5255859811T Offline
    t5255859811T Offline
    Sergii Ratlgard
    wrote on last edited by
    у нас половина людей у культурному просторі це діти різних політичних біженців чи мігрантів різних років
    1 Reply Last reply
    0
  • t5255859811T Offline
    t5255859811T Offline
    Sergii Ratlgard
    wrote on last edited by
    навіть фільм Люксембург Люксембург це приклад того, що Україна це ідея, це свобода, де ти можеш бути ким завгодно
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava Lenskyy
    wrote on last edited by
    Але я дуже згодом з тим що Україна дуже свободна країна. Я з Маріуполя, у меня в класі були армяни, греки, грузини, роми, євреї. Ніколи це не заважало нікому.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ivo_bobul
    wrote on last edited by
    Нашо годувати троля?
    1 Reply Last reply
    0
  • t572891431T Offline
    t572891431T Offline
    Max Hey
    wrote on last edited by
    Дуже тяжко, дуже, в мене теж челюсть рускоязичная
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Slava Lenskyy
    wrote on last edited by
    То ви маєте на увазі, шо в украіні не треба позбутися особистості?
    1 Reply Last reply
    0
  • t506564888T Offline
    t506564888T Offline
    Tania Minkova
    wrote on last edited by
    свобода в тому, що можна обрать собі будь який китайський чат, прийти туди писать російською і ще понить, що тебе ігнорують, а ігнор гірше за ненависть. Тут не ігнорують, ми нація чутливих людей ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t521824946T Offline
    t521824946T Offline
    Yam Fasrpawn
    wrote on last edited by
    Не знаю. У мене не виникло проблем прийняти думку, що краще перейти на українську мову після 30 років російської. Як і у половини цього чату. Я перейшов повністю, хтось тільки у переписці, хтось тільки у рамках чату, але це корисно в будь-якому випадку. А те що бот не дає писати російською це як раз і є рішення в бік свободи тих, хто не хоче бачити російську, бо причини на те є. Свобода інших не бути в цьому чаті (з крутими людьми😉)
    1 Reply Last reply
    0
  • t5826775530T Offline
    t5826775530T Offline
    ukrvanchat
    wrote on last edited by
    Нові події: #RunForUkraine - Vancouver Charity City Run 🏃🏻🏃🏽‍♀️🇺🇦🇨🇦 дата: 8 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags