Український чат Ванкуверу
-
Прігожин не настільки тупий, щоб цього не розуміти
-
Нові події: Mavka: The Forest Song | Мавка. Лісова пісня дата: 1 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Щоденний апдейт подій: Велосипедна подорож: Salt Pring Island дата: 24 червня 2023 р. перейти до події перейти у групу Івана Купала дата: 6 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Велопрогулянка вихідного дня 4 (острів Галіано) дата: 8 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу #RunForUkraine - Vancouver Charity City Run 🏃🏻🏃🏽♀️🇺🇦🇨🇦 дата: 8 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Panorama Ridge дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу SKAI/CКАЙ | Vancouver| Напролом Тур дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Heather trail дата: 29 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Думаю рано робити висновки)
-
Це ж руські, чого від них чекати, що вони царя знімуть?
-
Вночі може бути багато цікавого)
-
Українці, будьте обережні , ця особа обіцяє привезти ліки з України , просить повну оплату, потім блокує . Немає ні ліків , ні зв’язку , ні грошей. Я вже не перша , що перекинула гроші цій особі.
-
Наші люди різні бувають теж
-
Чомусь хочеть довіряти нашим людям , але нажаль….
-
Я додала фото , яке було в неї на сторінці, щоб застерегти інших.