Український чат Ванкуверу
-
Моя дружина - медик. В її ворк-перміті була заборона працювати в сфері хелс-кер до проходження медичного обстеження. Вона пройшла огляд и зробила запит на новий ворк-перміті з дозволом. Їй зробили без проблем. Зараз спитаю у неї відео, по которому вона це робила
-
Особисто цього не робила! З моєї точки зору, спочатку треба зробити паспорт до закінчення work permit-a. А далі, підозрюю, що це як з отриманням study permit-a буде. Ви проходите цей опитувальник на сайті IRCC, який вам під кінець дає унікальний номер. Реєструєтесь на сайті IRCC (можна за допомогою банка-посередника), вводите цей унікальний номер і робите запит на продовження дозволу. Або про Flagpoling дізнатися - на кордон приїхати і попросити видати новий дозвіл. Я читала, що радять це робити рано зранку. www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/work-canada/permit/temporary/extend.html
-
Чудовий мітинг був) Так багато наших людей, стільки вишиванок. Прикраса до дня Конституції.
-
Велика подяка всім хто організував мітинг . Приємно мати частинку України 🇺🇦 тут у Канаді
-
Привіт, чи хтось їде з України в найблищий тиждень і може взяти для мене в Ванкувер невеличку посилку📦за винагороду Напишіть будь-ласка 🙏
-
Залишилась годинка! Але ставка хороша вже є)
-
Я звик на день Конституції стояти з братвою в заторі на Кириллівку, знаючи що там буде купа народу і не буде навіть де житло знайти на ці 3-4 дні, але ти їдеш 7 годин, стоїш вмираєш в заторі, ночуєш потім десь в машині, в камишах біля лиману, тебе з’їдають комари, але воно того варте 🥰🥰 Сподіваюсь це ще буде😢 Але мітинг це краще ніж нічого 🥳🤗
-
ЗСУ під Бахмутом перехопили ініціативу і ведуть наступ широким фронтом, - Генштаб Сила
-
Нові події: Недільна Молотилка 2 дата: 9 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Вітаємо у чаті Володимир 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Вітаємо у чаті 💋 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'