Український чат Ванкуверу
-
В мене взагалі не перевіряли парковку. Рух по місту, траса та кінець іспиту.
-
А біля icbc в самому кінці ви не паркувались? 🤔
-
це було 2.5 роки тому під час ковіду, можливо не хотіли довго бути в машині )
-
1320 3rd Ave, New Westminster, BC V3M 5T4. До тогож там не траса а просто швидка дорога з 60 чи 80 обмеженнями, так як немає поряд траси
-
паркувався, але там була “пряма” парковка замість паралельної та мені здалося що це вже не було частиною тесту так як інструктор склала папери.🙈
-
Хто може допомогти
-
4441 1144 3225 1658
-
Здала в Мепл Ріджі, там дуже прості дороги, парковку перевіряли двічі, один раз дуже простенькій пул овер, просто по проханню зупинилась біля узбіччя, то навіть паралельним паркінгом назвати не можна. А другий - бек паркінг вже в кінці екзамену біля ІСБС, головне - 360 чек, але йому все одно не сподобалось)) МОжна аджастати машину скільки влізе, я перепитувала, але мені не треба було, одразу рівно стала. Але 360 чек перед і під час паркування - маст хев, вже мовчу про ці шолдер чеки, і сканування інтерсекшенів, то взагалі кіно) Треба включати всю акторську майстерність, щоб вони точно помітили.
-
Тут простіше набагато) я в Харкові теж повинна була все із першого разу зробити, і було 3 види паркування, на паралельному взагалі випадково зчеплення загубила)) Ото була умора)
-
Дивляться не на якість парковки, а на те як безпечно водій це робить. У тебе безлімітна кількість спроб запаркуватись, умовно кажучи. Доречі рекомендую здавати на Kingsway ICBC insurance claims, там простіше всього.
-
Всім привіт, мене звати Юля. Я майстер манікюру і педикюру з трьохрічним досвідом. Запрошую до себе всіх красунь💗 📍2 хв від метро Бурквітлем. Для звʼязку і перегляду моїх робіт-моя сторіночка в інстаграмі @yuliia_nails_van На перший візит-любий дизайн у подарунок💝 Hello everyone, my name is Julia. I am a master of manicure and pedicure with three years of experience. I invite all the beauties to my place💗 📍2 minutes from Burkwithlem metro station. To contact and view my works, visit my Instagram page @yuliia_nails_van For the first visit - any design as a gift💝