Український чат Ванкуверу
-
У договорі цього немає, додатка визначеного та підписаного немає, хоча бумажки з інструкціями по кутках розвішані. Тільки фокус у тому, що вона у чаті їх доповнює на свій розсуд. І забороняє створювати чати тенантів без неї :") коротше жіночка дійсно трохи за гранню добра і зла, і я шукаю місце для переїзду. Питала порад саме для самозахисту на випадок найгіршого
-
Не розумію, як хтось може виправдовувати пряме порушення закону. Не існує ніяких правил дому, які б були вище закону країни. Всі ж хочуть жити у цивілізованому світі.
-
А власне те правило, щоб нічого не залишати у common areas, записано у договорі чи якомусь додатку до нього, чи ні? Може то вашим сусідкам щось не сподобалося, от вони і стукнули ...
-
Де заборонені камери
-
Це одне з житлових приміщень всередині дому
-
Та звісно, бо витрачаю час на людину котра хоче всім довести, що треба не закони виконувати, а бздури попаяної власниці, котра ці закони порушує
-
Цікаво який варіант оберете ви, якщо вам запропонують камеру у вашу кімнату… так щоб розуміти що з вами не так…
-
Ви мабуть маєте якісь проблеми з ментальним здоров'ям, але питання оренди регулює місцевий житловий кодекс
-
Іще раз хочу пояснити свою позицію, бо тут вже почали образами розкидатися. Я нічого не маю проти аби дівчина скаржилася, якщо у неї виникли проблеми із власницею та камерами. Я мала на увазі, що на свому власному прикладі, де у нас проблеми із чистотою на кухні бо шерінг, і мені доводиться прибирати, я би була не проти поставити камеру у нас :) Але закон є закон! Та пане Сергію сподіваюся ви не будете ображати більше мене або інших дівчат, навіть якщо Вам не подобається їхня думка. Гарного вечора!
-
Досить дешева маніпуляція, бо моя думка не містить гендерного орієнтиру і якщо хтось каже дичину, то мені все одно яка стать у цієї людини. Нагадаю те, що ця бесіда почалась з того, що люди захищали саме дівчину. А ви спираючись на якийсь власний мезогінічний досвід переконували, що треба змиритись, терпіти і тд. Перевзування у повітрі вам зараховано, техніка 3, артистизм 2