Український чат Ванкуверу
-
Я сьогодні був у такому от позитивному місці)
-
Частіше викладайте фото чогось, що вам сподобалось, своїх котанів та песюків. Рекомендуйте прикольні фільми чи книги. Діліться корисною інформацією для нашого ком'юніті.
-
Всім привіт) хочу нагадати, що я не підтримую токсичний стиль та сварки в цьому чаті і хотів би, що б ми не вели себе так, щоб обов'язково хтось був ображений. До того ж у цілях цього чату прописана дружність. Тож, будь ласка, не пишіть людям з наїздом та старайтеся увійти в їх положення. Це стосується всіх і не тільки в цій ситуації. Навколо і так багато пекла, тож давайте спрощувати один одному життя і робити його приємнішим. Для цього цей чат створювався
-
Сподіваюсь, що розумію
-
Та ні. Все конструктивно досить можна було пояснити і про захист прав все правильно. Ви розумієте про що я кажу
-
Я скажу так. Саме після всіх жахів війни, свавілля і беззаконня треба боротись за права і допомогати це робити іншим, а не знецінювати чужі проблеми. У чаті була викладена конкретна проблема і її мирно намагались вирішити ті кому не байдуже. Все інше це просто тупий чос, котрий таким треба називати. За все добре і проти всього поганого це звісно кльова позиція, але вона не працює і нічого не вирішує
-
Я не той хто за все добре і проти всього поганого і неодноразово це показував. Але треба пам'ятати, що пасивна чи активна агресія не має бути дефолтним станом людей в українських чатах. Принаймні не в цьому
-
Так я і писав стосовно того наїзду і подальшого розвитку. Ситуація для мене теж дика. Камера на кухні, тон тієї хазяйки і т.д. це дичина і сама суть ситуації. А ми тут починаємо нападати, виправдовуватись і т.д. Короче кажучи не чіпляйтеся до людей і старайтеся подумати, як воно іншій людині таке читати
-
Ну все, облиште кажу.
-
Ну все. Я не думаю, що у когось в цій ситуації проблеми (окрім хазяйки квартири) з ментальним здоров'ям, але наступного разу, будь ласка, пам'ятаємо і стараємося не розвивати.
-
Власне, а тут є платформа з відгуками на орендодавців? Чи варто їх створити? Бо тенантів перевіряють, а як перевірити цих? Власне, дев'ята вечора, жіночка знов прийшла :) І так, вона перевіряє шафи, холодильники і туалет рази по три на тиждень, без перебільшення. Вони з вашою не родичі?
-
Але потім нам щастило вже на хороших хазяйок
-
А ще була одна, яка нас виставила посеред дня на вулицю. До цього ми знайшли їх роздруківки про виклик диявола, зачаровування, і т.д.