Український чат Ванкуверу
-
Я також орендую кімнату, і це типу room rental agreement. Там буде питання про створення плану по працевлаштуванню і вони попросять вас записатися у ворк бс
-
Вітаємо у чаті Olivia 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Привіт! Я Аня і дехто з вас вже зустрічався зі мною на посиденьках на кітсілано бітч Зараз в одногрупниці трапилась біда (мягко кажучі) Моя одногрупниця потребує допомоги: у неї помер дідусь, тато і мама їхали на похорон та попали в аварію. Тато у важкому стані, потрібна операція. Зараз стараються стабілізувати його стан. Мама постраждала менше - переломи ребер, але зараз вона і так хворіє - бореться з важкою недугою, приймає хіміотерапію, у неї рак. Дуже потрібна допомога. Дякую за підтримку. Збір проводжу я на карту монобанку 5375411507158256 З іноземних карток можна поповнити за посиланням: send.monobank.ua/3ycXgTQwsX Якщо що можу надіслати всі докази ситуації і т.д. Всім дякую за допомогу заздалегіть!
-
❗️ Александр, повідомлення видалено. 🫶🇺🇦 Українська мова є важливою для розвитку національної економіки та туризму. В українській мові немає букв ъ, ы, э, та ё 🇺🇦
-
Доброго ранку, можли хтось підкаже , де можна в Коквітламі підрізати жіночі штани , ?
-
Кредитну історію зараз перевіряють майже всюди. Тому краще не зловживати роздавати всім дозвіл її перевіряти. Після наших пошуків нещодавно, мій рейтинг впав на 100 пунктів, бо всюди де я подавала аплікацію - перевіряли його.
-
Title можете попросити. Там буде видно імʼя власника нерухомості
-
Якщо орендодавець вимагає 1 рік, то буде 1 рік. Це дозволяється законом. Після року - помісячно. Якщо хочете менше року, то тоді треба таргетно шукати short term rentals.
-
Є стандартна форма договору. Але саме основне це читати addendum, який вже містить всі нестандартні пункти. В нас наприклад 28 додаткових пунктів.
-
Якщо немає кредитної історії запропонуйте заплатити на 2 міс вперед, якщо дуже вам треба то житло. Можна також виписати чеки за оренду на всі 12 місяців на перед. Якщо треба.
-
Вітаємо у чаті Yegor 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Щоденний апдейт подій: Backpacking: Panorama Ridge дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу SKAI/CКАЙ | Vancouver| Напролом Тур дата: 16 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Ukrainian Motanka Doll Charity Workshop дата: 23 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу Backpacking: Heather trail дата: 29 липня 2023 р. перейти до події перейти у групу P.S. Якщо подія не відкривається, то можливо ви не додалися у групу, де подія була розміщена. Перейдіть до цільової групи та додайтеся.
-
Привіт хочеш заробляти а тобі 13-17 років значить тобі сюди Інстаграм:Franhise.ukraine
-
Вітаємо у чаті Franhise.Ukraine 🇺🇦🇨🇦👋! Не забудь натиснути 'Познайомитися! 👋'
-
Всім привіт, можливо хтось знає якісь школи або програми для вивчення французької в Ванкувері?
-
Привіт! Працюю в TELUS promotion💚 Якщо ви тільки прилетіли або переплачуєте за домашній сервіс чи вам потрібно допомога з підключенням мобільного чи домашнього інтернету за найкращою ціною - можете звертатися в будь який час. Можу допомогти вам підключити мобільний та домашній інтернет/TV від TELUS та підібрати найкращий та найдешевший тарифний план, який є, з додатковими знижками. Якщо у вас вже є провайдер - є можливість змінити без розірвання контракту. Номер телефону залишається тим самим. Все безкоштовно. Офіційно. Тільки позитивні відгуки. Більше інформації - особисті повідомлення, буду радий допомогти🇺🇦