Канадська Кібер-Січ
-
Вітається як професіонали, так і початківці)
-
Доброго дня шановні шанувальники зеленого змія!Є пропозиція в суботу зустрітися нашій профспілці))) хто ТАК?
-
Хай ідуть в російскомовні групи - хто заважає??
-
Якщо люди не хотят розмовляти україньскою то їм в другі групи. Я же в ізраїльських групах не требую розмовляти україньскою 😁😁😁
-
Я знаю 4 мови і ж не наполягаю що б зі мною розмовляти на івриті 🤷♂️🤷♂️🤷♂️
-
А зрая це давня українська забава 👻👻🥂
-
Всім доброго дня і вітання з таким чудовим, прекрасним днем весни - жінки. 🌺🌹🥰 Щастя, гармонії і любові всім! Краси та натхнення! А для підтримки краси та індивідуальності хочу запропонувати вам свої послуги перукаря. Виконую стрижки, зачіски, та фарбування у різних техніках. В Україні працювала перукарем 18 років. Маю досвід роботи з модельними школами на показах і фотосесіях. Останні 5 років працювала також як вчитель, колористом, технолог італійського бренду Nouvelle. Тут починаю свою роботу з якісною, професійною і органічною косметикою американського бренду Aveda у затишному салоні TAPROOT on Commercial Drive, Vancouver, BC, V5L 3X4. Всі питання стосовно запису, ціни або ж попередньої консультації щодо фарбування чи порад щодо правильного вибору косметики особисто. Мій інстаграм instagram.com/olga_khomenko_hairstyler?igshid=ZDdkNTZiNTM= Тут є деякі фото моїх робіт 😉 Буду рада знайомству і новим клієнтам. Ось пару фотографій салону та моїх робіт.
-
З міжнародним жіночим днем,дівчата❤️
-
Нагадую, що день матері та усіх жінок 14 травня, але ми ще маємо пройти довгий шлях (круто, що з 23 лютого мене ніхто з групи не привітав - лише з фб)