Канадська Кібер-Січ
-
Доброго дня красуні Потрібна така зачіска на 11 березня , можу приїхати до васCoquitlam Port Coquitlam або ви до мене ( Coquitlam) хтривіальний к цей день напишіть в особисті - бажано з ціною Дякую 💛💙
-
www.instagram.com/reel/CpjFpboJVDp/?igshid=MDJmNzVkMjY=
-
Бо побачив отаку рекламу
-
Чи тільки хто як сам хоче ?
-
На офіційному рівні
-
А в США не відзначають цей день ?
-
Трохи новин. Кібер-Січ від сьогодні є офіційно канадською зареєстрованою спілкою. Що це нам дає? Наприклад можливість подаватися на гранти для розвитку українського ком'юніті від канадської держави. Перший грант що ми будемо пробувати подаватись то будуть гранти на перекваліфікування освіти для українців. Людей 10-15 людей для початку було б круто через це провести😊 Так що користь Січі сподіваюсь буде не тільки в лекціях. Доречі тижня наступного буде лекція😈 Також хочу відмітити, що в нас вже є віддані люди в нашому ком'юніті, хто допоміг це все зробити. Вам велике дякую😊 Сподіваюсь буде цікавіше далі.
-
Ну, така зараз повістка дня, але брехати - це те що робили великі компанії. GPS не винайдено жінкою - це фейк. А компанія Форд (вона сбанкротувала і я кажу про нову з 2008 року компанію) відмитілась тім, що відверто діскрімінувала жінок працівників (тут на заводах у Мічігані і Канаді) але не на словах, а у зп, та інших випадках
-
Це те, що я казав: країни, що на деревному рівні відмічають 8 березня, нещодавно декриміналізацовали домашнє насилля (так, я про йобану русню), і це лицемірство вищого ґатунку.
-
Компанія Форд, що ще декілька років тому відверто діскримінувала жінок зп, відмовою у кар’єрному зростанні … тепер всрато на словах робить такий булщіт. А Якщо згадати принципи самого засновника компанії, то навіть у його часи вони буди вйобано жахливими щодо жінок. Одне правило ставлення ККК чого варте
-
Безкоштовне підготування податків для українців CUAET - Річмонд, 11 Березня 10:30-4:00. Ivan Franko Society. Додали ще нові місця. Реєструйтесь тут: signup.com/go/oEAUATd З собою мати: - SIN number, - адреса, - Tax slips (папери від роботодавця, від урядових агентів чи організацій, від банку чи інших кредитних інститутів, від університів та коледжів): Т3, Т4, Т4А, Т4Е, Т4A(CPP), T4A(OAS), T5, T2022, та інші - однією сумою медичні затрати (скільки коштували ліки, дентіст, equipment, et cetera) Для новоприбулих: - знати дату прибуття, - знати дохід в своїй країні до приїзду в Канаду, - знати день народження дружини(чоловіка), - знати ім'я і день народження своїх дітей Для студентів: - знати ім'я університету/коледжу, - знати ім'я програми, де навчається Для самозайнятих: - однією сумою дохід, - код бізнесу по NAICS, - подрібний звіт стосовно затрат До 28 лютого роботодавець, банк, університет, урядова організація повинні прислати необхідні парери (tax slips), а можуть і пізніше
-
Безкоштовне підготування податків для українців CUAET - Річмонд, 11 Березня 10:30-4:00. Ivan Franko Society. Додали ще нові місця. Реєструйтесь тут: signup.com/go/oEAUATd З собою мати: - SIN number, - адреса, - Tax slips (папери від роботодавця, від урядових агентів чи організацій, від банку чи інших кредитних інститутів, від університів та коледжів): Т3, Т4, Т4А, Т4Е, Т4A(CPP), T4A(OAS), T5, T2022, та інші - однією сумою медичні затрати (скільки коштували ліки, дентіст, equipment, et cetera) Для новоприбулих: - знати дату прибуття, - знати дохід в своїй країні до приїзду в Канаду, - знати день народження дружини(чоловіка), - знати ім'я і день народження своїх дітей Для студентів: - знати ім'я університету/коледжу, - знати ім'я програми, де навчається Для самозайнятих: - однією сумою дохід, - код бізнесу по NAICS, - подрібний звіт стосовно затрат До 28 лютого роботодавець, банк, університет, урядова організація повинні прислати необхідні парери (tax slips), а можуть і пізніше