Канадська Кібер-Січ
-
Доброго дня, підкажіть будьласка) Можливо хтось знає, чи можливо прилетіти після 31 березня? І отримати ворк перміт?) Якщо вклеїли туристичну візу і на почті письмо, що можу отримати по прильоту ворк перміт ?) Не встигаю прилетіти до 31 березня) Буду вдячна за відповідь🙌🏼
-
Вже ввели все що можна з воркперміту, візи, паспорту, міг намберу...все не то. Якщо хтось зтикався - буду дуже вдячна за допомогу...
-
Привіт. Хтось знає де знайти ці 3 characters? " What are the first 3 character s in your entry immigration code?"
-
Спробуйте AAA
-
Ага
-
Це ви на допомогу подаєтесь?
-
Пішло
-
Дякую
-
Це пастка)
-
це наказ
-
ніколи не говоріть українською
-
Так мені і не важко, я ж чудово володію українською) Але якщо це буде за бажанням А якщо це буде правило зустрічі, то інша справа) така вже я людина, що коли мене до чогось примушують я хочу робити навпаки)
-
Якби тобі було неважко то не було б і цієї демагогії.
-
А хто ж вас примушує? Хочете спілкуватися українською з іншими людьми, приходьте. Не хочете, не приходьте. Можете піти на зустріч російськомовних чи англомовних чи франкомовних
-
І завжди ходіть на всі івенти
-
Вже було) Вигадайте щось своє)
-
Не смійте говорити українською, ніколи .
-
Ну їх ще немає від адмінів) було б куда ходити) Але коли скажуть дату і час то я прийду обов’язково ) І у вас буде можливість позайобувати мене своїми «дуже дотепними жартами» в реальному житті)
-
Адмін всіх ввів в оману
-
Всі чекають зустрічі а ії нема😂😂😂
16 Jan 2023, 06:08
10152/24299
about 3 hours ago