Канадська Кібер-Січ
-
Є така ймовірність 😄
-
Здається кімната (спальня) у квартирі (1 bedroom). У вітальні мешкає чоловік. Кухня маленька, але є все необхідне. Є швидкісний інтернет. Бажано один чоловік або пара. $300/тиждень. 1640 Alberni St. Vancouver. Усі питання в приват. На коментарі не відповідаю. Available April 1 to May 15th only WatsApp 778.899.3788
-
Привіт. Питання. Як провірити голосове повідомлення на айфоні?
-
Так. Та можливо хтось робив і моле підказати. Бо інформації багато. Ще й попробуй найти.
-
Народ, як справи?
-
Ітак, хочу анонсувати дуже важливу, оглядову лекцію по пенсійний системі в Канаді. Хочу підкреслити що деякі знання будуть прям дуже важливі при вашому виборі роботодавця і тому як це буде впливати на ваше існування тут. Починаємо в 6.30 вечера в цей Четвер (30 березня). Посилання на Zoom буде незабаром. (Відредагую пост як зроблю). Якщо є якісь окремі питання які б ви хотіли розглянути стосовно цієї теми то пишіть в чат, або в повідомлення. Дякую.
-
Ітак, хочу анонсувати дуже важливу, оглядову лекцію по пенсійний системі в Канаді. Хочу підкреслити що деякі знання будуть прям дуже важливі при вашому виборі роботодавця і тому як це буде впливати на ваше існування тут. Починаємо в 6.30 вечера в цей Четвер (30 березня). Посилання на Zoom буде незабаром. (Відредагую пост як зроблю). Якщо є якісь окремі питання які б ви хотіли розглянути стосовно цієї теми то пишіть в чат, або в повідомлення. Дякую.
-
Бо з роботи їхав вчора і відчував запах паленого