Канадська Кібер-Січ
-
Канада смягчает некоторые ограничения на покупку жилья иностранцами Теперь нерезиденты, имеющие разрешение на работу в Канаде, могут приобретать жилую недвижимость. Для этого у них должно оставаться не менее 183 дней до окончания срока действия разрешения на работу, и они должны приобретать только одну недвижимость, чтобы иметь право на покупку. Неграждане Канады и иностранные компании также могут приобретать жилую недвижимость, если они намерены развивать ее, и могут приобретать свободные земли, зонированные под жилую или смешанную застройку, для любых целей.
-
Який райончік?
-
Я в Ленглі ходив
-
CRA вебсайт
-
Oy, я мрію їх побачити))) де треба ходити?
-
Toastmasters є в кожному районі
-
Wow! А де це, якщо не секрет?
-
Даунтаун
-
Там такі є де катнути
-
Примусово так. Але причиною цього було бажання їх навчити чомусь. Як це робилося це вже інше питання.
-
Пам'ятник зкинули феміністки. Нічого спільного з леніним не має. Не бачу особливих причин таким як він ставити пам'ятник. Але все одно з леніним він не має нічого спільного
-
Вибирай сам 😂
-
Та я щось нейтральне хотів тицнути. Типу прочитав.
-
поясніть мені за ці банани, бо я не викупаю, чи радіти мені, чи горювати
-
Кишені у них порожні? Ти ніякого building permit у Ванкувері не отримаєш без їх дозволу. Гроші туди їдуть. Питання чи вони доходять до простих indigenous
-
Така собі неприхована зверхність
-
Тобто розумні європейці прибули навчити дикарів, а ті дурні не розуміють яке добро для них роблять
-
Ірландці та шотландці теж не розмовляють своїми мовами... і шо тепер? Ще сотні прикладів можна привести
-
Москалі теж несли до нас свій рузькі мір який типу краще ніж українське все
-
він
16 Jan 2023, 06:08
11204/24338
about 6 hours ago