Канадська Кібер-Січ
-
Вибачте
-
В нас не може бути реальних байкерів, бо це субкультура (і центр її у Ванкувері), Бля друже, ти жартуєш? Я тобі особисто показував … а післ цього 6 місяців працював клерком поруч з шопом легендарного Робі Рока (він робить офігезні байки, його клієнти Ангели Аду, чому не можно взяти т одягнути якусь клубняку… бо це МотроВан… неможно зробити моторбайк клуб без їх погодження.
-
Я на свої очи бачив і фоткав байки RR. А хто такі ангели ви можете загуглити (та банди великого вану).
-
Ви запитували себе, чому не має папуг байкерів на наших доргах (sea 2 sky h - номер один для райду усіх крутеликв від 2вілс - і їх там у літку тисячі). Бо є angels (крім дт….або були, не бачив їх на гранвілі років 5).
-
Це дуже пікантне питання, і цікаве. Багато людей приїхали з України і побачили що отримати права на 2 коня то таке (я про повноцінну). Хтось мерч хоче носити (ну як татухи з ієрогліфами). Знаю класний байк-шоп у межі 3 сіті. Але там можно лише своїм (зі своїм байком та бухлом, як у кіно)
-
Це у хлопську … в реалі я і зараз не в курсі
-
Так, найкращі знайомства для дівчат у пабі (welcome drink, leftovers, flat order). No rocks, red tide - словник алкоголіка на власних емоціях
-
Тобто мала, мій мобідік може заблукати, і тобі верішувати чи він дік, чи рокі? Але економія часу
-
Але він був на 1 правий. Він не перший, fuck t. Це єбанн е Gtv. Спитай це Ц нормальному місті, єбані …
-
Мені суші сподобались тут www.sushimugenvancouver.com/en/index.php Але стейку там нема. Якщо і те і те можна було їсти- це мабуть кактус, чи як там він зветься. М'ясо у the keg сподобалось Не можу стверджувати, що це найкращий вибір, але як новачок у ванкувері я такий чек лист для себе зробила
-
Кидайте лінк, я куплю
-
www.instagram.com/reel/CnXN_bvhCZk/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Доречі з гори це тут hillbilly, я так розумію
-
Я про хуйло, щось величезне
-
Давайте на лінк. Якщо підтверджено кортом, мій райфл готовий