Канадська Кібер-Січ
-
Курво, Ванкувер, ти зламався, що з погодою?
-
Найкращі, ті що зробив сам, або є гід кузін (раз у квартал видається, та ще багато чого). Хто знав, що Ван сістертоун ЛА і панамеріканська кухня пішла з нашого села? Аляска ролл пішов у світ з маленького ресторану у Ванкувері
-
В Ванкувері взагалі все що стосується морепродуктів смачне, у своєї більшості. Тому що продукти свіжі та багато тут людей живуть що дійсно вміють з цими продуктами працювати. Я усі суші що смакував у Ванкувері знайшов дуже смачними.
-
Тому що місце велике та і вибір пива там мабуть найбільший у Ванкувері. Так що підійде для пивних гурманів
-
Якщо велика компанія то мабуть craft beer market підійде найкраще
-
Канадці у своєї більшості не такі
-
Класичний Ванкувер дт
-
Це повний треш. Чувака зарізали бо той зробив зауваження щоб хуй не вейпив біля його дитини. Його зарізали на очах його сімї а люди просто знімали на телефон і селфачі робили. Інший чувак як пив каву на патіо так і продовжив. Індус шо зарізав просто витер ножик і вернувся в старбакс в чергу. Ніхто навіть не намагався допомогти. Цей світ йобнувся
-
Тут емігрантів пів міста зі своїми каками в голові. І основний збут наркоти в Канаді
-
Не весь даунтаун Ванкувера це shithole... Лише маленька його частина не для туристів
-
Данііл запитав про суші, я відповіла що на мою думку. Звісно ти можеш запропонувати приготувати йому свої суші. Доречі, Я теж буду не проти їх скошиувати)))😁
-
Насправді тема цікава, якщо мати свій нішевий формат. Бо підозрюю, що таке вже існує
-
Лекція по пенсійному плануванню вчора пройшла дуже круто, прийшло біля 30 людей. Всім дуже велике дякую хто прийшов. По результатам лекції люди попросили створити групу по пенсійному плануванню та страхуванню. Тож ось вона. Там будуть апдейти і матеріали що йшли сюрпризом після лекції а також апдейти і майбутні лекції. Посилання на группу в телеграмі: t.me/+coHBP2dd9tViYmVh
-
У нас тут є продюсери? Звукорежисери? Ведучі? Бо в мене є обладнання і місце для запису
-
І що? Таке могло статися будь де. Давайте статистику розглянемо як часто це буває в даунтауні (не на хастінгз) та потім порівняємо з Україною чи іншими частинами планети
-
Батько був зрізаний біля звичайного старбаксу. Не на хастінгс
-
Давайте зробимо порівняємо Ванкувер дт з іншими районами gva.
-
І що це сильно вражає враховуючи кількість населення
-
Ну буде в Коквітламі на 3 вбивства менше ніж в даунтауні (не хастінгз)
-
На місто в 2.5 мільйони... Як не розкидуй по раойнах - це гарна статистика. Звісно хочеться аби було нуль. Але так не буває
16 Jan 2023, 06:08
11629/24296
2 days ago