Канадська Кібер-Січ
-
Лекція по пенсійному плануванню вчора пройшла дуже круто, прийшло біля 30 людей. Всім дуже велике дякую хто прийшов. По результатам лекції люди попросили створити групу по пенсійному плануванню та страхуванню. Тож ось вона. Там будуть апдейти і матеріали що йшли сюрпризом після лекції а також апдейти і майбутні лекції. Посилання на группу в телеграмі: t.me/+coHBP2dd9tViYmVh
-
Данило мої коштував, але якщо казати про Великий Ван (нагадую, це місто «туристичне», як моя Одеса і найобок тут в рази більше), тут багато дуже смачних спотів (і поганих теж). Але ми готуємо з риби, ікри, та м’яса що здобули самі… пан амерікан кухня найпростіша, тому і її більше, на другому місті такос, і леше потім фіш н чіпс (я з боку готування кажу)
-
Або так (у очікуванні парому на кришці двері), звісно «брудними» руками:
-
Іноді стіл виглядає так (коли є час зробити все гарно і для рідних (мами, брата та його дружини), ікру і багато чого звісно не в той же день робив:
-
Я не знаю, що не так зі статистикою, але моєму сину 10 років, за 10 років походеньок в Києві ніхто не приносив в школу зброю, ніхто не вбивав батьків на очах дітей, ніхто не чіплявся на вулиці. Я в БС півроку і всі ці речі сталися тут, можливо просто збіг? Про зброю в школі в Burnaby розповідали друзі. Можливо я не відчуваю тут себе в безпеці, тому що не розумію звідки чекати небезпеку. Здається ти в найбезпечнішій країні світу, але не все так «однозначно»)