Канадська Кібер-Січ
-
Подивився на статистику в Київі, для порівняння. 2020 рік, 76 вбивств
-
dailyhive.com/vancouver/vancouver-city-crime-surrey-canada
-
Vancouver didn’t reach the top 100 worst cities in the world for crime, it did make the list at #295 with a crime index of 37.16 and a safety index of 62.84.
-
Моя позиція полягає в тому, що Ванкувер є відносно безпечним містом враховуючи, що це велике місто і в кожному великому місті злочинність завжди є
-
Понаприїзджали
-
Данило мої коштував, але якщо казати про Великий Ван (нагадую, це місто «туристичне», як моя Одеса і найобок тут в рази більше), тут багато дуже смачних спотів (і поганих теж). Але ми готуємо з риби, ікри, та м’яса що здобули самі… пан амерікан кухня найпростіша, тому і її більше, на другому місті такос, і леше потім фіш н чіпс (я з боку готування кажу)
-
Або так (у очікуванні парому на кришці двері), звісно «брудними» руками:
-
Іноді стіл виглядає так (коли є час зробити все гарно і для рідних (мами, брата та його дружини), ікру і багато чого звісно не в той же день робив:
-
Я не знаю, що не так зі статистикою, але моєму сину 10 років, за 10 років походеньок в Києві ніхто не приносив в школу зброю, ніхто не вбивав батьків на очах дітей, ніхто не чіплявся на вулиці. Я в БС півроку і всі ці речі сталися тут, можливо просто збіг? Про зброю в школі в Burnaby розповідали друзі. Можливо я не відчуваю тут себе в безпеці, тому що не розумію звідки чекати небезпеку. Здається ти в найбезпечнішій країні світу, але не все так «однозначно»)
-
Може вам не пощастило, хто зна. В мене немає таких історій. Та і я нікого не знаю в кого були. Лише те що по тєліку інколи розповідають
-
Каже людина яка сама тут емігрант 😂😂😂
-
Найкрутіші мідяйки - ті що щойно виловили та кинули на костер на лист заліза )
-
Смачні рецепти прості )
-
В новинах будуть афішувати що десь в школу хтось приніс зброю, але там не скажуть що одна школа пішла на екскурсію в ліс, інша мала майстер-клас з ліпки з глини, в третій провели уроки сексуальної освіти для старшокласників
-
Якщо бачити скрізь лише погане - то скрізь буде погано)
-
Мені майже 40 - але до мене також ніхто жодного разу на вулиці не до..бувався ) тут як пощастить
-
Відчуття безпеки це поняття відносне
-
Так коли у бар? Сьогодні чи завтра? У ДТ таки вирішили?
-
Я мав на увазі все своє життя )
-
Та я ж про дітей 😁
16 Jan 2023, 06:08
11651/24296
29 minutes ago