Канадська Кібер-Січ
-
Хтось сюди поїхав?
-
Ми зараз передислакуємось з Річмонду і шукаєм де наші натс покласти,
-
Все, я так буду тепер pmpшніков називати, мій друг перший канак «посужомийка»….
-
Шановні Дрінкуверці, Стосовно зустрічі завтра. По голосуванню виходить місце ДТ (та околиці) , варіант з популярним craft beer market там не можна забронювати столик у цей час (вечірній час), тільки по факту прибуття. Dima подзвонив туди та дізнався інфу цю. Але з досвіду Діми, там саджають упродовж 20 хвилин. Нам підходить такий варіант- прийти і чекати посадки на місці? Чи може N Rockfish може порекомендувати де можна замовити столик на нашу компашку у районі мейн, віладж?
-
Звісно так, але не коли ти офер дав на дом у Тсавассені
-
Знов ми (я помилився)? Ні ми - я у пабі сьогодні (з наступного місяця, тобто завтра я dry)
-
Я за завтра
-
Блін, я подумав це про людину))
-
Ок. Ну голосування тайне було, тому неясно хто за що голосував. @gcbc_bcgc , дякую за голосування, та можливо наступного разу краще відкритим голосування робити, щоб можна було бачити хто за що голосує і не коф'юзитися. Бо неясно дійсно хто за сьогодні, хто за завтра голосував і за який район. І важко порахувати скільки людей фактично планує бути 🤷 Я чесно кажучи заплуталася. Тому піду завтра до пабу craft beer і хто буде, то буде і по факту сядемо за столик
-
Навіть якщо так, рік не меньше шукати. Я рад, що пішов з компанії раніше і вирішив використати диплом канадської морської академії … найгірше те, що звільнив його наш «друг» та онук власника компанії Джоел єбаний… знайомтесь, це канадський менталітет
-
Я відразу казав, п’ятниця то край. Ідемо до споту (відчуваю, Марко буде у хлам, люблю файт)
-
Завтра ж)