Канадська Кібер-Січ
-
Загуглив, це незаконно, тож не стану Але виникло питання Коли я називаю кацапів гімном, ти не кажеш зо напишеш заяву Хоча це теж в Канаді незаконно, наскільки я розумію А коли називаю підріл підрілами, то кажеш що з радістю накатав би заяву Так от, це тому що вони тобі небайдужі, чи тому що ти особисто мені хочеш нашкодити, чи це все разом?)))
-
Є у Ванкувері дівчина серед новоприбулих...Марія, вона тримала секс шоп у Харкові. Так зараз вона у Ванкувері тематичні зустрічі робить, мастер класи по різним напрямкам ( мінет , куні, сквірт і т.д), огляд і підбір іграшок. Є группа закрита від неї у фб з цікавою інформацією , "повчальною".
-
Так я ж розумію різницю, тому і не називаю лгбт спільноту гімном, бо гімно це кацапи, а лгбт то підріли) Підріла це синонім слова гей, тільки деякі люди на нього ображаються. Так само як ти називаєш мусорів мусорами, адже це синонім слова «поліцейський». Але деякі поліцейські не вважають себе мусорами, але це ж не заважає тобі так казати?) То ж що за подвійні стандарти?)
-
Тоді підори то підори, а геї то геї) Тільки не знаю як відрізнити) Тобто якщо в тебе щось сталося, то заяві ти пишеш саме мусорам?) тому й слово таке «мусорнувся») А якщо тебе шмонають без причини, або хабаря вимагають, то це теж мусора, вірно?) а хто такі тоді поліцейські?