Канадська Кібер-Січ
-
Логічно ж
-
Ті, хто цього не робить
-
гомофобія я так розумію це коли людина ненавидить або дискримінує якось лгбт спільноту) А в мене немає жодної ненависті до цих людей, і не вважаю що вони погані якісь (як я вже писав) Але це мені не заважає називати речі своїми іменами) Чи може це бути просто мій Запорізький сленг?)) можеш мені повірити на Запоріжжі саме так і кажуть на них))) Ти ж називаєш мусорів мусорами, проте якщо що, то тобі не взападло піти накатати заяву)) тож чому тобі можно називати речі своїми іменами а мені не можна?)
-
Чувак, так я ж сказав вже тобі, що “мусорнувся” то чисто щоб з тобою на зрозумілій тобі мові розмовляти. І якщо б тут був наприклад хтось з України хто працював в поліції, я б так не дозволив собі казати щось про «мусорів», чисто із дефолтноі поваги до незнайомої людини, і не важливо як я насправді відношусь до української поліції. Ніхто тобі не забороняє ненавидіти чи насміхатися чи зневажати чи що завгодно по відношенню до лгбт, але висловлювати це публічно не можна, бо це hate speech або insult або навіть verbal assault. Ну і знову ж, це ти в телеграмі за анонімним акком можеш казати.
-
І Запоріжжя не приплітай, мен ) Я теж з цих степів ) І в моєму оточені ніхто геїв підрілами не називає )
-
А де саме я перевзувся?) я наче в своєму першому повідомленні стосовно цієї теми сказав що не вважаю лгбт осіб якимись поганими людьми)) Якщо ти не назвав би мусорів мусорами знаючи те, що в цій групі є хтось, хто працював в Поліції, то можеш мені повірити, я б теж так не робив стосовно геїв якби знав що тут такі є) але звідки мені було знати?) Але тепер я знаю, і особисто перед тобою вибачаюсь, щиро) і перед іншими теж, якщо ще хтось є😆 Нє обєссудьтє 😆😆 Не мав наміру когось цим образити) А от ти наприклад і досі не знаєш чи є тут ті хто працював в поліції) тут в групі мабуть з пів тисячі людей, тож мають бути і колишні поліцейські)
-
якийсь нудний срач
-
Привіт! У Річмонді (може й в інших містах Ванкуверу) відкрився сьогодні запис на прескул з вересня по червень в ком’юніті центрах. Місця розбирають як пиріжки, багато груп але набрано. Ціни 50 кадів на місяць. В приватних дорожче. Записуйтесь краще зараз. richmondcity.perfectmind.com/23650/Clients/BookMe4LandingPages/CoursesLandingPage?widgetId=15f6af07-39c5-473e-b053-96653f77a406&redirectedFromEmbededMode=False&courseId=522ca3f3-9f2f-4224-9272-365680a0a403